A kosarad jelenleg üres.

A honlapunkon található termékeket a fejléc menüben, a termékkategóriákra kattintva tudod böngészni, vagy használd a keresőmezőt.

A honlapunkon található termékeket a fejléc menüben az Termékek gombra kattintva tudod böngészni, vagy használd a keresőmezőt

Ha nem tudod pontosan melyik terméket válaszd, hasznos segítséget találhatsz a vásárlási segédletben.

 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
 • Info

  Csere, elállás webshopunkban történt vásárlás esetén

  Csere

  30 nap cseregarancia

  Ha a megrendelt termék nem megfelelő, a kézbesítéstől számított 30 naptári napon belül kezdeményezheted a termék cseréjét.

  Termék cseréje esetén a visszáru-levél alján lévő táblázatba írd be a cserébe kért termék nevét, méretét és színét. Kérjük, hogy az eredeti számlát mindig küldd vissza a kicserélni kívánt áruval együtt. Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége a Vásárlót, vagyis Téged terhel. Első csere esetén a cseretermék kiszállításának költségét átvállaljuk, tehát ingyenesen kerül kiszállításra. Újabb csere esetén a szállítási költség már Téged terhel.

  Abban az esetben, ha a visszáru feldolgozásakor cseretermék nem áll rendelkezésre, úgy a termék vételárát 30  banki napon belül átutaljuk az általad megadott bankszámlaszámra.

  Kizárólag új terméket küldj vissza!

  Elállás

  30 nap elállás garancia

  A megrendelés során mint vevő, élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal.

  A rendeléstől való elállás feltételei

  • Az áru átvételét követő 30 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a rendeléstől, amennyiben a terméket továbbértékesíthető formában, hiánytalanul és hibátlanul visszaküldöd Nekünk.
  • Elállás esetén kérjük, hogy a mellékelt nyomtatványt nyomtasd ki és küldd el nekünk a nyomtatványon megjelölt címre. 
  • Mint vevő, viseled az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (azaz a visszaküldés költségét).
  • A visszaküldés feladata Téged, mint vevőt terhel, a csomagot bármelyik futárszolgálattal visszaküldheted, vagy visszahozhatod bármely üzletünkbe.
  • A visszaküldött árut ellenőrizzük és ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő legkésőbb 30 banki napon belül átutaljuk az általad megadott bankszámlaszámra.

  Kizárólag új terméket küldj vissza!

  Ha közvetlenül a boltba vinnéd vissza

  Ha valamelyik üzletünkbe közvetlenül szeretnéd visszahozni a nem megfelelő terméket, hozd magaddal a termék eredeti számláját! Helyszínen cseréljük vagy a vételárát visszafizetjük.
  Az ajánlat a fenti cserével és elállással kapcsolatos feltételek betartása esetén érvényes!

  Kizárólag új terméket hozz vissza!


  Kivételek

  A csere vagy elállás joga kizárólag új, teljes csomagolású, sérülésmentes és újra eladható termékek esetén áll fent.

  Továbbá nem vonatkozik semmilyen védőfelszerelésre, fehérneműre és élelmiszerre az alábbi felsorolás alapján:

  1. olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
  2. romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
  3. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
  4. lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
  5. melyek természetüknél fogva nem szolgáltathatók vissza, illetve a csomagolás megbontásával, használatba vétellel már nem lehet újként értékesíteni. Ilyen termékek például: – a ruházati- és lábbeli ápolószerek, gázpalackok, kozmetikai termékek (pl. naptej), csomagolt italporok, élelmiszerek. – a személyes biztonságot szolgáló, egyéni védőeszköznek minősülő termékek, mint például karabinerek, beülő hevederek, biztosító eszközök, egyéb magasból való lezuhanás ellen védő egyéni védőeszközök.

   

  © 2017 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
  A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

  HU / RO / SK