• Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
  • Info

 

A Herschel történet

A történet az 1900-as évek elején kezdődött, amikor Peter Alexander Cormack hordókészítő és felesége, Annie a skóciai Wick-ből elindultak Kanadába. Hosszú utazás után a Herschel nevű kisvárosban telepedtek le, ahol ma mindössze 30-an élnek.

A Herschel Supply Company-t 2009-ben alapító kanadai testvérpár, Lyndon és Jamie Cormack arről a városról nevezte el márkájukat, ahol a családjuk 3 generációja felnőtt és ahol ők is töltötték a nyarakat gyerekkorukban. Céljuk a kezdetektől az volt, hogy a megalkossák a mindennapi utazásainkat megkönnyítő tökéletes táskákat és kiegészítőket. A termékek időtlen dizájnját a minket körülvevő világ inspirálja, így minden egyes modell egyszerre sugall nosztalgiát és modern funkcionalitást, odafigyelve a legapróbb részletekre is.

 
 

Little America 17 liter hátizsák

Hétköznapi klasszikusnak számító, gondos részmegoldásokkal kialakított nagyobb hátizsák, melyben mozgó irodádat szállíthatod. A régi mászózsákok ihlette külső városi hátizsákok alapfelszereltségét takarja. Egy kisebb laptop, néhány mappa és a hétköznapi kellékek pont elférnek benne.

33 990 Ft


© 2017 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK