A kosarad jelenleg üres.

A honlapunkon található termékeket a fejléc menüben, a termékkategóriákra kattintva tudod böngészni, vagy használd a keresőmezőt.

A honlapunkon található termékeket a fejléc menüben az Termékek gombra kattintva tudod böngészni, vagy használd a keresőmezőt

Ha nem tudod pontosan melyik terméket válaszd, hasznos segítséget találhatsz a vásárlási segédletben.

 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
 • Info

  A GORE-TEX® anyag szívében egy extrém vékony membrán található, ami tartósan vízálló, szélálló és lélegző, így biztosítja a lehető legnagyobb kényelmet extrém időjárási körülmények között is. Az 1978. óta töretlen népszerűségnek örvendő márka három fajta Gore-Tex® anyagot alkalmaz, GORE-TEX® Pro, GORE-TEX® Active, GORE-TEX®, melyet különböző felhasználásra terveztek. Ennek köszönhetően kiválaszthatod az aktivitásodhoz legjobban illeszkedő kategóriát.

  A GORE-TEX® membrán négyzetméterenként több, mint 9 milliárd pórust tartalmaz, mely a vízcseppnél húszezerszer kisebb, így nem tud átszivárogni azon, de a belül lecsapódott pára könnyedén távozhat az anyag külső felületére.

  A GORE-TEX® membrán meggátolja a szél átjutását, megőrizve a test ideális mikroklímáját mozgás és nyugalmi állapot közben is. Egy négyzetláb (~0,1 m2) membrán felületén egy köbláb (28,3 liter) levegő maximum 1 perc alatt jut át, ezért megfelel a szélállóság nemzetközi kritériumainak.

  A GORE-TEX® membránon található pórus 700-szor nagyobb, mint a testről távozó vízgőz molekula, azaz a pára gyorsan és egyszerűen távozik az anyag belső felületéről a külsőre úgy, hogy közben nem ázik át.

  Extrém körülményekhez

  A GORE-TEX® Pro anyagot szélsőséges körülmények közé tervezték. A GORE-TEX® család robusztus modelljei magas fokú lélegző képességgel, megbízható vízállósággal és szélállósággal rendelkeznek. Rendkívül tartós, kimondottan nagy igénybevételhez tervezett modellek extrém kopásállósággal.

  Intenzív mozgáshoz

  A GORE-TEX® Active anyagot kimondottan magas mozgásintenzitású sportokhoz tervezték. Könnyűek, kicsire összecsomagolhatóak és extrém lélegző képességgel bírnak. Ideális választás olyan sportokhoz, ahol a dinamikus mozgást kevés pihenőidővel szakítod meg.

  Mindennapokra

  A ruhák és lábbelik, melyek GORE-TEX® anyaggal készültek tartósan vízállóak és szélállóak, miközben mit sem veszítenek lélegző képességükből, így maximalizálva a védelmet és a kényelmet mozgás közben. Alacsony vagy közepes intenzitású sportokhoz vagy utcai használatra tervezett modelleknél találkozhatsz velük.

  © 2017 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
  A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

  HU / RO / SK