Webshop
Üzletszabályzat Vásárlás rizikó nélkül
Szállítás 20.000 Ft fölött ingyen házhozszállítás
Rendelési útmutató A rendelés lépései pontokban
Iratkozz fel hírlevelünkre!
További akciós termékeket itt találsz!
Boltok > Budapest - Váci út

Budapest, 13. kerület, Váci út 19. - Mountex-ház

Bemutatkozó

A Váci úti Mountex-házban túrafelszerelések, sátrak, hálózsákok, minőségi technikai és utcai ruházatok nagy választékban kaphatók. Folyamatosan bővül gyermek ruha és bakancs választékunk! Közel 200 féle cipő közül válogathatnak vásárlóink, és nem utolsó sorban üzletünkben található Budapest legnagyobb ipari alpin és kemping felszerelés kínálata! A tetőérben található Kemping osztályon a kiállított sátrak, hálózsákok, matracok kipróbálhatók!

 

Kempingosztály a tetőtérben

Átrendeztük a boltot! A tetőtéri Kempingosztályra kerültek a hátizsákok, övtáskák, utazótáskák, pénztárcák, a fejlámpák, túrabotok és az Ironclad kesztyűk is! Az első emeletről lehet lifttel elérni a tetőtéri szintet. Az első emelet feletti galériára bővült a ruhaosztály TNF márkájú készlete. Onnan a mászó felszerelések lekerültek a kassza alatti kisterembe.

Várunk Téged is, az emeleten, a régi Outlet helyén!

Forgalmazott termékek

Outdoor ruházat és felszerelés, túrázás, hegymászás, sziklamászás, kemping, tengeri kajakozás, túrasí, backcountry sí, ipari alpin, biztonságtechnika és kötéltechnika. 

Kiemelt márkák: The North Face, Icebreaker, Marmot, Keen, Hanwag, La Sportiva, Osprey, Tatonka, Singing Rock, Hannah, Sandstone, Primus, Therm-a-Rest, MSR,  Black Diamond, stb..

Speciális szolgáltatások

 

Munkalehetőség

Jelenleg nincs betöltetlen pozíció üzletünkben. Ha mégis szeretnél üzletünkben dolgozni, kérjük küldd el fényképpel ellátott önéletrajzodat a vaciut@mountex.hu e-mail címre, a legközelebbi megüresedésnél figyelembe fogjuk venni jelentkezésed.


> Térkép megtekintése (Google Maps)

Cím:
1134 Budapest Váci út 19.

GPS:
47° 31 13.41 , 19° 03' 42.46

Telefon: 
+361-239-6050

Nyitva tartás: 
Hétfő - Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: 10.00 - 18.00

> Térkép megtekintése (Google Maps)

Stauróczky Tamás
Eladó
vaciut@mountex.hu

 


Kérdésed van? Várom jelentkezésed!

Valahol elakadtál? Van valami észrevételed? Kérjük, küldd el visszajelzésed!
© 2010 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon a található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.