A kosarad jelenleg üres.

A honlapunkon található termékeket a fejléc menüben, a termékkategóriákra kattintva tudod böngészni, vagy használd a keresőmezőt.

A honlapunkon található termékeket a fejléc menüben az Termékek gombra kattintva tudod böngészni, vagy használd a keresőmezőt

Ha nem tudod pontosan melyik terméket válaszd, hasznos segítséget találhatsz a vásárlási segédletben.

 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
 • Info

  Törzsvásárlói rendszer

  Általános információk

  Mountex törzsvásárlói kártyáddal 7% kedvezményt kapsz a Mountex üzletekben, minden teljes árú termékek árából. A 7% kedvezmény az Outletben személyesen megvásárolt termékekre is érvényes!

  Kártyaigénylés

  Amennyiben egy összegben legalább 50.000 Ft értékben vásárolsz valamelyik Mountex üzletben és kitöltöd a kártyaigénylő adatlapot Te is megkaphatod az új Mountex-kártyát és vele a határozatlan időre szóló 7%-os kedvezményt. 50.000 Ft-ot elérő egyszeri webshop vásárlás esetén automatikusan bekerülsz a tözrsvásárlói rendszerbe, ezzel feliratkozol a Mountex e-mail hírlevelére, amit bármikor lemondhatsz a mountex@mountex.hu e-mail címen, vagy a www.mountex.hu/hirlevel oldalon.

  A kártya elkészítésének átfutási ideje: 3-4 perc.

  Amennyiben feliratkozol ingyenes hírlevelünkre, első kézből fogsz értesülni a Mountex híreiről és akcióiról.

  Érvényesség

  A kártya névre szóló, csak a személyazonosság igazolásával érvényes.
  A kártya visszavonásig érvényes.

  © 2017 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
  A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

  HU / RO / SK