Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Téli élmények #szabadbanszabadon

Szerezz élményeket a téli szabadban

Minden évszak új kalandokat és felejthetetlen tapasztalatokat rejt magában. A téli túrázásra, biciklizésre és egyéb sportokra kellő felkészültség szükséges ahhoz, hogy biztonsággal elindulj a felfedezés útján.
Válogass kedvenc téli márkáink népszerű, funkcionális és prémium minőségű idei kollekciójából, vagy csapj le a kedvezményes utolsó darabokra!

Téli élmények #szabadbanszabadon

Szerezz élményeket a téli szabadban

A téli túrázásra, biciklizésre és egyéb sportokra kellő felkészültség szükséges ahhoz, hogy biztonsággal elindulj a felfedezés útján. Válogass kedvenc téli márkáink népszerű, funkcionális és prémium minőségű idei kollekciójából, vagy csapj le a kedvezményes utolsó darabokra!

Patagonia

Jack Wolfskin

Fjallraven

Helly Hansen


Bejgli lemozgató Túratippek

Töltődj fel az ünnepek alatt - családdal vagy barátokkal, mozduljatok ki együtt a friss levegőre és fedezzetek fel olyan helyszíneket, amerre még nem jártatok!
Nem tudod merre indulj? Túratippek alkalmazásunkban közel 200 hosszabb és rövidebb túraútvonal közül választhatsz kedvedre!

Kesztölc

Felfedezők útja

Közepes nehézségű útvonal indul Kesztölc központjától a Klastrompusztai szerzetes rend füvészkertjén át a Sasfészek kulcsosházhoz. Szép kilátás Esztergomra, sziklák között haladó ösvények és barlangok keresztezik az útvonalat, igazi kalandoroknak szánt túra!

Bükk

Haladó túrázóknak

Egy teljes napos, hosszú túraútvonal vár a Bükk legszebb részein, amely kihívásokkal teli a maga 31 km-es távjával és 1000 m-es szintjével. Ha intenzív túrára vágysz, és az erőnléted is megfelel a paramétereknek, egy szép kilátópontokkal tűzdelt élményben lesz részed. Bakancsot fel!

Mátra

Családi hangulat túra

A Mátraháza központjából induló útvonal felvisz egészen a Kékestető csúcsáig, amelyet talán nem is kell részletesebben bemutatnunk. Ez a túra egy remek választás, ha családdal vagy barátokkal együtt szeretnéd bejárni. Tipp: érdemes egy szánkót is magaddal vinni a túra utáni csúszkálásra.


Online tanácsadás chaten és videón

Online tanácsadás chaten és videón

Gyors kézbesítés akár 2-4 napon belül

Gyors kézbesítés akár 2-4 napon belül

Ingyenes kiszállítás, csere és visszaküldés

Ingyenes csere és visszaküldés

60 napos cseregarancia

60 napos cseregarancia

Neked ajánljuk


© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK