Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

GyIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Válaszaink a gyakran ismételt kérdésekre alább találhatók. Amennyiben nem találnál választ sajátodra, írjál nekünk, vagy lépj velünk egyéb módon kapcsolatba!

Vásárlással kapcsolatos kérdések

Lehetséges Mountex Online Fiók regisztráció nélkül is vásárolni?

Válasz: Igen. Mindazonáltal Mountex Online Fiók regisztrációval praktikusabb, mivel csak így tudod online követni a rendelésed. A regisztráció rendkívül egyszerű, és utána már nem kell bajlódnod az adatok újbóli megadásával.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt. Mi lehet az oka?

Válasz: Vásárlás, regisztráció után azonnal küldünk visszaigazoló e-mailt. Amennyiben ezt nem kapod meg néhány percen belül, kérjük írj nekünk, vagy lépj velünk kapcsolatba más módon!

Lehetséges-e külföldre rendelni?

szállítási információk oldalon részletezett módon tudsz tájékozódni a külföldi vásárlás lehetőségeiről.

Milyen fizetési módokat vehetek igénybe?

Válasz: Jelenleg a MOUNTEX Webshop-ban utánvétesen átvételkor, illetve a megrendeléskor bankkártyás fizetéssel lehet fizetni a K&H Bank biztonságos fizetési rendszerén keresztül. 

 

Biztonsággal kapcsolatos kérdések

Mennyire biztonságos a MOUNTEX Webshopban történő vásárlás?

Nagyon biztonságos. A MOUNTEX Webshop adatvédelmi irányelvei meglehetősen szigorúak:

 1. A regisztráció során megadott adatokat titkosítva tároljuk, úgy, hogy a jelszavakhoz még a MOUNTEX munkatársai sem tudnak hozzáférni. 
 2. Minden olyan oldalon, ahol személyes adatokat lehet megadni, az adatforgalmat SSL titkosítással bonyolítjuk. Az SSL titkosításhoz a Comodo szolgáltatását vesszük igénybe.  
 3. A MOUNTEX nem fér hozzá a bankkártyás fizetéshez szükséges személyes adatokhoz (bankkártya adatok), és nem is tárolja azokat. 
 

 

Miből láthatom, hogy biztonságos-e az adott weboldal?

Titkosított adatforgalomra olyan aloldalakon van szükség, ahol a látogató személyes adatokat adhat meg magáról (regisztráció, kosár, Mountex Online Fiók oldalak).

A biztonságos oldalakon a weboldal URL címe  'https://' betűkkel kezdődik a megszokott 'http://' helyett. A biztonsági tanúsítványt a különböző böngészőkben általában egy kis lakat ikon segítségével lehet letölteni. 

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK