Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Aggteleki Nemzeti Park túra

Aggteleki Nemzeti Park túra

Aggteleki Nemzeti Park túra

Az Equinox Trekking Egyesülettel közösen igyekszünk mindenkivel megismertetni a Magyarországon található természeti látványosságokat. Ezért lehetőség szerint minél több hazai Nemzeti Parkot látogatunk meg, és fedezzük fel együtt a helyi látványosságokat hátizsákos túrázóként.

Időpont: 2021.08.07 - 08.08.

Találkozó
Szombat reggel 9 órakor a Baradla Turistaszállón.

Túra tervezet
08.07. szombat: felszíni túra a közelben
08.08. vasárnap: vezetett overálos-gumicsizmás barlangi túra, vagy ha ezen nem szeretnél részt venni, helyette egy Vörös-tavi középtúrát járhatsz végig a Baradla-barlangban, amihez nem kell extra felszerelés. Jelentkezéskor kérünk, hogy jelezd előre melyiken szeretnél részt venni!

Nemzeti park élmény
Az előre megtervezett túraútvonalat túravezetőinkkel járhatod végig: Baradla-tanösvény, valamint szakvezetés a Baradla-barlangban.

Felszerelés
Kötelező felszerelés a fejlámpa! Kényelmes vízálló zárt bakancs vagy túracipő, esőruha, réteges öltözet. A vasárnapi terv szerint lesz lehetőség overálos gumicsizmás barlang túrára, de ez még bizonytalan, most zajlik az engedélyek utáni nyomozás. Ha van kedved ilyesmiben részt venni, hozz magaddal olyan ruházatot és gumicsizmát/cipőt, amit nem sajnálsz összesározni, összevizezni. Ez a program nem kötelező, aki nem akar részt venni benne, annak lesz más program.

Utazás
Utazás önállóan autóval, tömegközlekedéssel, vagy telekocsival. Ha tudsz vinni másokat vagy nincs autód és csatlakozni szeretnél valakihez, jelezd a regisztrációs lapon a szándékodat és azt, hogy honnan jössz. A túra kezdte előtt 3 nappal telekocsikat szervezünk, de garantálni nem tudjuk senkinek, hogy lesz helye.

Szállás
Szállás a Baradla kemping és Turista szállóban lesz. Alap helyzetben sátrazás lesz, amihez nem kell előre foglalni semmit, már lebeszéltem a kempinggel. Aki nem szeretne sátrazni, az foglaljon magának előre szállást a turista szállóban, vagy a kemping komfortos faházaiban, igény és kedv szerint!

Étkezés
A túrák napközben önellátóak, tehát a szombati túrára készülj egy napi hideg élelemmel és megfelelő mennyiségű folyadékkal. Szombat este a Baradla kemping éttermében lesz lehetőség vacsorázni. Vasárnap reggel igény esetén a kempingben lehet étkezni. 

Árak
Jelentkezéskor fizetendő: A regisztrációs díj 5 000 Ft amely a szervezés és a barlangi túrák költségét (barlangi belépők és profi barlangász vezetés) tartalmazza. Ennek elutalásával válik érvényessé a regisztrációd. Equinox Trekkink Club egyesületi tagoknak a túra 3 000 Ft.
A regisztrációs díj nem tartalmazza: szállásdíj, étkezés, utazás.

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 5, 9 óra.

Túraszervező: Nyáry Tamás, +36 30 647 9661

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK