Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Csere, elállás üzleteinkben történt vásárlás esetén

60 nap cseregarancia

Ha a vásárolt termék nem megfelelő, a vásárlás napjától számított 60 naptári napon belül blokk vagy számla ellenében kezdeményezheted a termék cseréjét vagy elállhatsz a vásárlástól.

Csere 

 • A terméket vagy termékeket bármely más, általad választott és készleten lévő termékre cserélheted. Az árkülönbözetet kiegyenlítése mindkét irányban lehetséges.

Elállás

 • Bolti vásárlás esetén a termék vagy termékek vételárát a helyszínen készpénzben visszatérítjük, vagy amennyiben eredetileg bankkártyával fizettél, a fizető bankkártyára irányítjuk vissza az összeget.
 • Webes vásárlás esetén, ha a terméket az üzletbe hozod vissza, kérhetsz azonnali készpénzes visszatérítést, vagy 14 napon belül bankszámlaszámra történő visszautalást.

Kizárólag új, teljes csomagolású, sérülésmentes és újra eladható termékek esetén tudod érvényesíteni a fenti ajánlatot.

Az ajánlat továbbá nem vonatkozik semmilyen védőfelszerelésre, fehérneműre és élelmiszerre az alábbi felsorolás alapján:

 1. olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
 2. romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
 3. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
 4. lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
 5. melyek természetüknél fogva nem szolgáltathatók vissza, illetve a csomagolás megbontásával, használatba vétellel már nem lehet újként értékesíteni. Ilyen termékek például: – a ruházati- és lábbeli ápolószerek, gázpalackok, kozmetikai termékek (pl. naptej), csomagolt italporok, élelmiszerek. – a személyes biztonságot szolgáló, egyéni védőeszköznek minősülő termékek, mint például karabinerek, beülő hevederek, biztosító eszközök, egyéb magasból való lezuhanás ellen védő egyéni védőeszközök.

 

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK