Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Csere, elállás webshopunkban történt vásárlás esetén

A webshopban és az üzleteinkben a 2020. október 27-től karácsonyig vásárolt termékeket 2021. január 31-ig biztosan cseréljük Neked. Így az ajándéknak szánt termékeket kényelmesen, kötöttségek nélkül vásárolhatod meg.*
*Kizárólag az alábbi pontokban részletezett módon tudod cserével, illetve elállással kapcsolatos igényeidet érvényesíteni. A december 1-je után vásárolt ajándékokra az eredeti 60 napos csere garancia lép életbe.

 

Csere

60 nap cseregarancia

Ha a megrendelt termék nem megfelelő, a kézbesítéstől számított 60 naptári napon belül kezdeményezheted a termék cseréjét.

Mountex csere

Mountex csere

Termék cseréje esetén

 1. weboldalunkon rendeld meg a csereterméket és írd be a „csere” szót a megjegyzés mezőbe.
  Amint beérkezett hozzánk a cserélni kívánt termék, küldjük is Neked a már megrendelt csereterméket.
 2. Ezzel egy időben töltsd ki a cserenyomtatványt és csatold hozzá a számlamásolatot.
 3. A cserélni kívánt termék nevét, méretét, darabszámát a cserenyomtatványon tűntesd fel.
 4. Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége a Vásárlót, vagyis Téged terhel.*
  Címünk: Mountex Webshop - 2040 Budaörs, Malomkő utca 7.
 5. Abban az esetben, ha a visszáru feldolgozásakor cseretermék nem áll rendelkezésre, úgy a termék vételárát 30 banki napon belül átutaljuk az általad megadott magyar, forintos bankszámlaszámra.

  *Első csere esetén a cseretermék kiszállításának költségét átvállaljuk, tehát ingyenesen kerül kiszállításra. Újabb csere esetén a szállítási költség már Téged terhel.

Kizárólag új terméket küldj vissza!

Elállás

60 nap elállás garancia

A megrendelés során mint vevő, élhetsz a 45/2014. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal.

A rendeléstől való elállás feltételei

 • Az áru átvételét követő 60 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a rendeléstől, amennyiben a terméket továbbértékesíthető formában, hiánytalanul és hibátlanul visszaküldöd Nekünk.
 • Elállás esetén kérjük, hogy a mellékelt nyomtatványt nyomtasd ki és küldd el nekünk a nyomtatványon megjelölt címre. 
 • Mint vevő, viseled az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (azaz a visszaküldés költségét).
 • A visszaküldés feladata Téged, mint vevőt terhel, a csomagot bármelyik futárszolgálattal visszaküldheted, vagy visszahozhatod bármely üzletünkbe.
 • A visszaküldött árut ellenőrizzük és ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő legkésőbb 30 banki napon belül átutaljuk az általad megadott magyar, forintos bankszámlaszámra.

Kizárólag új terméket küldj vissza!

Ha közvetlenül a boltba vinnéd vissza

Ha valamelyik üzletünkbe közvetlenül szeretnéd visszahozni a nem megfelelő terméket, hozd magaddal a termék eredeti számláját! Helyszínen cseréljük vagy a vételárát visszafizetjük.
Az ajánlat a fenti cserével és elállással kapcsolatos feltételek betartása esetén érvényes!

Kizárólag új terméket hozz vissza!


Kivételek

A csere vagy elállás joga kizárólag új, teljes csomagolású, sérülésmentes és újra eladható termékek esetén áll fent.

Továbbá nem vonatkozik semmilyen védőfelszerelésre, fehérneműre és élelmiszerre az alábbi felsorolás alapján:

 1. olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
 2. romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
 3. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
 4. lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
 5. melyek természetüknél fogva nem szolgáltathatók vissza, illetve a csomagolás megbontásával, használatba vétellel már nem lehet újként értékesíteni. Ilyen termékek például: – a ruházati- és lábbeli ápolószerek, gázpalackok, kozmetikai termékek (pl. naptej), csomagolt italporok, élelmiszerek. – a személyes biztonságot szolgáló, egyéni védőeszköznek minősülő termékek, mint például karabinerek, beülő hevederek, biztosító eszközök, egyéb magasból való lezuhanás ellen védő egyéni védőeszközök.

 

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK