Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Fjallraven

Fjallraven

A Fjällräven út

„Célunk a mai és jövőbeni nemzedékek egészségének javítása a természetjárás segítségével.” Aiko Bode, a Fjällräven környezetvédelmi felelőse elmondja, hogyan kezeljük a fenntarthatóság kérdését az egész vállalaton belül.

A Fjällräven praktikus, időtálló és tartós outdoor felszereléseket gyárt, miközben ügyel arra, hogy a lehető legkevesebbet ártson a környezetnek. De nem csak a termékeinkért érezzük magunkat felelősnek. 2013-ban bevezettük a Fjällräven alapelveket, amely segít eligazodnunk a környezetvédelem kérdéseiben, ezért választottuk az iránytűt szimbólumként. A tájékozódás általános eszközének négy fő égtája négy tevékenységi körünket szimbolizálja.

A Fjällräven alapelvek szerint az „N” (North, Észak) a Természetet és a környezetet jelzi, az „E” (East, Kelet) a Gazdasági és üzleti folyamatokat, az „S” (South, Dél) a Társadalmi felelősségvállalást, míg a „W” (West, Nyugat) a Jólétet jelenti.

A természet csak rád vár

A természet csak rád vár


Gyapjú - út a jövőbe

A svéd birkák gyapjúja és maradékgyapjúja hasznosításának területén a Fjällräven igazi úttörőnek számít. Fejlesztési vezetőjük, Erik Blomberg, kiemelten elhivatott abban, hogy általuk minél több ember ismerje meg ezt a sok lehetőséget rejtő, fenntartható anyagot.

Ahol a gyapjú új életet kap

Több mint 1000 tonna gyapjút dobnak ki vagy semmisítenek meg Svédország-szerte minden évben. Ez az, ami ellen az Ullkontoret alapítói Gotland szigetén fel akartak lépni.

Tradícionális túrázás

Messze az autóutaktól és az online életviteltől, vár rád a vadon. Erre vezet túrautunk, és mint mindig, bőséges felszerelést viszünk, hogy sokáig odakint lehessünk. A tradicionális túrázás az egyszerűségre és a funkcióra fókuszál.

Egynapos hátizsákok

Magunkkal visszük a holminkat, legyen az könnyű vagy nehéz, rövid távra vagy napokig, és közben kényelmesen érezzük magunkat, és szabadon mozgunk: erről szólnak a Fjällräven hátizsákok 1960 óta.

Fjällräven logó

A sarki rókának, ennek a kíváncsi kis ragadozónak a túlélő képessége annyira lenyűgözte az alapítót, Åke Nordint, hogy szabadtéri felszereléseket gyártó cégének a kis állat svéd nevét adta: a Fjällrävent.

© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK