Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

fjallraven greenland

fjallraven greenland

Fjällräven Greenland kollekciója újragondolva

Egy 1966-os grönlandi expedícióból merített ihletet Åke Nordin a Fjällräven márka alapítója, amikor megalkotta azt a hegymászó kabátot, amely később szimbólummá vált Svédországban azok számára, akik a természet felfedezésére vágytak. Ekkor született meg a G-1000 anyag is, amely ma is meghatározza az anyaghasználatról alkotott filozófiájukat. A Greenland ruházat mindent megváltoztatott számukra.

2018-ban az ikonikus Fjällräven Greenland Jacket jellemzőit figyelembe véve, a hagyomány és az innováció ötvözésével újítják meg a Greenland kollekciót, amely így tartós, időtlen és maximálisan funkcionális darabokat kínál a vásárlók számára. A klasszikus ruhadarabokat továbbfejlesztették, például a láthatatlan varrású G-1000 anyaggal, valamint a háromrétegű Eco-Shell PFC-mentes impregnálással.

Az idén megújuló Greenland kollekciót a Grönlandon élő emberek egy új nemzedéke ihlette: a világ legkülönbözőbb országaiból érkező kutatók és természetbarátok, akik azért hagyták el hazájukat, hogy felfedezhessék ezt az érintetlen szigetet. Az új kollekció bemutatása egy valódi ünnep azok számára, akik aktívan dolgoztak azon, hogy a természet eredeti állapotát megőrizzék. Az újragondolt Greenland kollekciójuk egyik alapelve a fenntarthatóság. Ez az anyaghasználat mellett olyan tervezési megoldásokban is tetten érhető, mint például az egyszerűen javítható cipzárazak, és az anyaghasználatot csökkentő gyártási folyamatok. A Fjällräven célja, hogy egy új generációt inspiráljon arra, hogy a természetet járja közösen velük.

Fjallraven Greenland

Fjallraven Greenland

Fjallraven Greenland

Fjallraven Greenland

© 2019 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK