Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Egynapos hátizsákok


Fjallraven hátizsákok túrázáskor

Bárhova

Åke Nordin, a Fjällräven alapítója 1960-ban készített első hátizsákját, és segített selindítani egy olyan dolgot, ami később egész Svédország szabadtéri mozgalma lett.

Ma, több mint 50 év szabadtéri tapasztalattal a hátuk mögött nem is csoda, hogy széles hátizsák-kínálatuk szinonimája lett a megbízhatóságnak, a funkcionalitásnak, a tartósságnak és a kényelemnek.
Ebben a szezonban izgatottan mutatják be a G-1000 HeavyDuty Eco S anyaggal készült Vargad modelleket, amelyek megalkotásakor az egyszerűség és a mindennapos szabadtéri funkcionalitás lebegett a szemük előtt. 

 Ahogy látható, a Vardag a klasszikus Fjällräven-logót használja, amely még 1974-ben látott napvilágot. Először az alumíniumvázas túrahátizsákokon láthattuk, később a Greenland Jacket kabátokon, és természetesen a Kånkenen. Egyszerű, funkcionális formatervezése mellett a Fjällräven történelmével való ilyen szoros kapcsolata teszi a Vardag hátizsákokat annyira különlegessé.

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK