Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Hannah

Hannah

A Hannah márka kezdetei

Képzeld el azt a rendetlenséget, amit a saját hálózsákod elkészítése okozna. Otthon, a kádban, a pehely tömőanyag pedig mindenhova szállna csak oda ne ahova kéne neki. Most nevethetsz ezen, de egy évszázaddal ezelőtt pontosan így kezdődött a Hannah márka története.

Jóval 1989-es Bársonyos forradalom előtt, mikor a cseh piac nem tudta kiszolgálni a természetjárók igényeit, akkor kezdtek el az előbb említett kreatív megoldásokkal megoldani a felszerelés hiányt. Szükségük volt olyan kabátokra, amikben komfortos volt a csípős hideg is, vagy hálózsákokra amik melegek és kényelmesek voltak éjszaka a csillagos ég alatt. Egyetlen élményt és kalandot sem akartak beáldozni a felszerelés hiányának oltárán - ezért is született meg a Hannah márka.

A Bársonyos forradalom után egy sziklafal alatt töltött este alkalmával fogalmazódott meg a márka születésének igénye. Annak ellenére, hogy nem tudtak semmit az üzletről vagy talán pont ezért döntöttek amellett 1991-ben Pilsen városában, hogy megalapítják cégüket. AZ természetes volt számukra, hogy egy olyan mászótársukról kapja a Hannah márka a nevét, aki a kezdetek óta fontos szerepet töltött be életükben. A hölgyet Hana Zachariášová-nak hívják és ő volt az a személy, aki korábban felszereléseiket varrta.

Hannah ruházat

Hannah kemping

Hannah ruházat

Hannah kemping

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK