Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Hírek

Krupp Vivien | 2020. május 17.

Teljes nyitvatartási időben várunk az összes boltunkba

2020. május 18-tól budapesti, pest megyei és miskolci boltjaink a megszokott, teljes nyitvatartási időben látogathatóak. Minden korosztályt várunk szeretettel a nyitvatartás teljes ideje alatt! A korábbi szabályokat kérjük, továbbra is tartsd be: a bolt területére csak akkor léphetsz be, ha a szádat és az orrodat maszkkal vagy kendővel/sállal eltakarod - ha nincs nálad maszk, a boltjainkban lehetőséged van vásárolni kollégáink által készített, mintás maszkokból. Ezen kívül kérjük, hogy a boltokban kihelyezett kézfertőtlenítőket a vásárlás előtt és közben is használd rendszeresen és a szükséges két méteres távolságot tartsd meg!


Krupp Vivien | 2020. május 07.

Boltjaink újra kinyitnak

Boltjaink 2020. május 08-tól újra kinyitnak. Minden korosztályt várunk szeretettel a nyitvatartás teljes ideje alatt! Boltjainkba csak akkor léphetsz be, ha a szádat és az orrodat maszkkal vagy kendővel/sállal eltakarod. Ha nincs nálad maszk, a boltjainkban lehetőséged van vásárolni kollégáink által készített, mintás maszkokból. Ezen kívül kérjük, hogy a boltokban kihelyezett kézfertőtlenítőket a vásárlás előtt és közben is használd rendszeresen.


Krupp Vivien | 2020. május 02.

Miskolci boltunk újra kinyit

Az aktuális rendeleteknek megfelelően miskolci üzletünk 2020. május 04 - től, a normál nyitvatartási idővel újra kinyit. Kérjük, hogy az üzletbe lépéskor viselj maszkot, ami a szádat és az orrodat is takarja!


Sárközy Mihály | 2020. április 21.

Sárközy András emlékére

Sárközy András, a Mountex alapítója és szellemi alkotója, kiváló hegymászó, üzletember és jóbarát  2020. április 18-án végleg eltávozott közülünk. Igazán otthon a természetben érezte magát. Számára mindent a közösség jelentett, tele volt életkedvvel, humorral és ki nem fogyó új ötletekkel, ami mindig a barátokat, mászótársakat szolgálta. Közös történeteinket felelevenítve emlékezünk meg róla.


Krupp Vivien | 2020. április 17.

Merre ne túrázz

A Túratippek alkalmazásunkban és a weboldalunkon megjelöltük azokat a gyakrabban látogatott útvonalainkat, melyeket a jelenlegi helyzetben mi nem ajánlunk. Ilyen például a Budai-hegység, a Pilis környéke, de a Vértesben, Gerecsében, Bükkben, Cserháton és a Velencei-hegységben is vannak olyan túrák, amiket érdemes későbbre hagynod.


Sárközy Mihály | 2020. április 2.

Szentendrei outletünk ismét nyitva

Az ipari alpinistákat a személyes tanácsadás nagyban hozzásegíti a helyes választáshoz, így számukra az internetes vásárlás nem minden esetben megoldás. Ezért úgy döntöttünk, hogy a mai naptól szigorúbb intézkedések bevezetéséig minden nap 10:00 - 15:00-tól nyitva leszünk.


Hevér Ivett | 2020. április 1.

Leáraztuk kifutó termékeinket

Kifutó termékeinket most a készlet erejéig verhetetlen áron kínáljuk minden kedves túrabarátunknak. Előfordulhat, hogy bizonyos termékek egy-egy mérete vagy színe olcsóbb a többinél, ez nem hiba. A korábbi beszerzésű termékek lettek olcsóbbak.


Krupp Vivien | 2020. március 28.

Aktuális intézkedéseink a vírushelyzetben

Boltjaink az vírushelyzet miatt, vásárlóink és dolgozóink egészsége érdekében 2020. március 28-tól bizonytalan ideig zárva tartanak. Webshopunk zavartanul működik tovább, és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a csomagok biztonságosan házhoz érjenek.


Pokrovenszki Péter | 2020. március 17.

60 nap elállás, csere és ingyenes kiszállítás*

Amíg az üzleteink zárva tartanak az eredetileg 30 napos csere és elállás garanciánkat 60 napra növeltük, hogy bőven legyen idő a termékeket visszaküldeni. És ha csak valami apróságot vennél, akkor is kiszállítjuk ingyen (*kivétel: kajakok, kenuk és evezőlapátok). A visszaküldés költsége és szervezése a Te feladatod, de meg is várhatod a boltnyitást és visszahozhatod személyesen is a nem megfelelő, de új motyókat.

© 2020 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK