Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Hoka cipők

Hoka cipők

Ideje repülni - Hoka cipők túrára, terepre és aszfaltra

Szeretnéd megtudni milyen repülni, a felhőkön járni?
Aki már használja a Hoka modelljeit jól tudja miről is van szó, aki pedig először bújik bele, rögtön érzi azt a könnyed, puha érzést, ami az extra párnázottságnak köszönhető. Szinte olyan mintha a felhőkön járnál.
A HOKA különböző modelljei közül mindenki megtalálja a számára tökéletes cipőt, legyen szó akár aszfalt-, vagy terepfutásról, akár túrázásról.

Ráadásul, ha most szeptember 21. és 30. között bármelyik Hoka modellt megvásárolod, mellé egy ajándék Hoka sapkát adunk!


Hoka túracipők

Hoka túracipők

Hoka modellek túrára

Könnyű, puha, jól párnázott túracipőre vágysz? A Hoka túrára tervezett modelljei követték a futáshoz alkotott cipők sajátosságait: könnyű hab talpszerkezete extra komfort érzetet és stabil lépéseket biztosít. Vízálló társaikban a Gore-Tex membrán tartja szárazon a lábaidat. Jól kapaszkodik terepen, és tényleg olyan érzés benne túrázni, mintha a hegyek felett lépkednél.

Hoka terepfutó cipők

Hoka terepfutó cipők

Hoka modellek terepre

A kezdő terepfutóktól kezdve egészen a profi sportolókig, vagy az extrémebb körülményeket kedvelőkig, a Hoka terepfutó cipői között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lábbelit. Különleges talpszerkezetüknek köszönhetően kényelmesek és jól kapaszkodnak a talajon, biztosítva így az akadálytalan futást. Felső részük jól szellőzik, és a cipőkön kialakított panelek segítenek stabilan rögzíteni lábfejedet.


Hoka aszfaltfutó cipők

Hoka aszfaltfutó cipők

Hoka modellek aszfaltra

Kimagaslóan stabil és kényelmes futócipők, amik súlyuknak és párnázottságuknak köszönhetően futás közben olyan érzést keltenek, mintha a felhőkön futnál.
Meta-Rocker középtalp-talpszerkezetük biztosítja a könnyed átgördülést minden egyes lépésednél, vagyis hosszú kilométereken keresztül sima utad lesz.

Vásárolj szeptember 21. és 30. között Hoka cipőt és ajándékba adunk mellé egy Hoka sapkát.

Szabályzat

 • A promóció 2020. szeptember 21. 00:01-től 2020. szeptember 30. 23:59-ig tart
 • Egy pár készleten lévő Hoka lábbeli vásárlásáért egy darab Hoka sapkát adunk ajándékba
 • A promócióban az összes Hoka termék részt vesz
 • Bolti vásárlás esetén vagy ha a webshopunkon rendelted meg és mégsem jó, el szeretnél állni a vásárlástól, a terméket a számlával és az ajándéktárggyal együtt hozd vissza bármelyik üzletünkbe vagy küldd vissza a webshopunkba. Méretcsere vagy másik Hoka modell csere esetén elegendő csak a lábbelit visszaküldened!
 • Az ajándék Hoka sapkát csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani!

© 2020 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK