• Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Icebreaker aláöltözet

Icebreaker aláöltözet

Mi az a COOL-LITE™?


Az Icebreaker Cool-Lite anyag technológiája a merinó gyapjú komfortérzetét ötvözi a Tencel szálakkal, melyet fenntartható módon termesztett eukaliptusz cellulóz rostjaiból nyernek.

Az így kapott anyag háromszor olyan gyorsan képes testedről a nedvességet elvezetni, mint önmagában a merinó gyapjú tudná, így a legnagyobb nyári meleg sem szabhat határt aktív életvitelednek.

Mi az TENCEL®?


A Tencel egy olyan lyocell szálasanyag, amit eukaliptusz fából nyernek. Ez a legerősebb cellulóz anyag, aminek előállítása környezetbarát.

A termeléshez szükséges erdős terület nem alkalmas mezőgazdasági földterületnek, így a pamut előállításával szemben nem foglal el tápláléktermesztéshez is hasznos területet. Nem mellesleg a gyártáshoz 10-20-szor kevesebb víz szükséges, szemben a pamuttal.

Milyen felsőt válassz egész napos túrához vagy hosszú városnézéshez?

Megoldás: Cool-Lite™ technológiásat!


A merinó gyapjúból és TENCEL® természetes növényi rost szálakból álló Cool-Lite™ anyag pillanatok alatt szárad és minden helyzetben kellemesen hűvösen tart.

Kis helyet foglal csomagodban és kellemes tapintása miatt garantált a komfortos viselet.

 

Icebreaker női

Icebreaker férfi

Icebreaker női

Icebreaker férfi

© 2018 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK