Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Márkatörténet

A Jack Wolskin márkanév 1983-ban, tábortűz mellett született meg – az elnevezést Jack London Fehér agyar című könyve inspirálta - , bár az eredeti cég már 1981-től működött Frankfurtban, mint túrafelszereléseket és ruházatot áruló nagykereskedés. 1993-ban nyitotta meg az első márkaboltját, majd 1995-ben Németország határain kívülre is eljutott. 1999-ben már nem csak ruházattal és felszereléssel látta el a természetben szabadidejét töltő embereket, hanem lábbelivel is. A következő években különböző outdoor cégek által vagy saját márkabolttal új országokat hódított meg és 2013-tól már a MOUNTEX üzletekben is kaphatóak a termékek.

Misszió: A Jack Wolfskin fő törekvése segíteni az outdoor életmódot kedvelő embereknek a természetben otthonosan érezni magukat, hogy kényelmesebben, biztonságosabban szerezzék meg élményeiket az időjárás viszontagságai között. Kiváló minőségű és rendkívül jól használható termékekkel látja el a természetbe útnak indulókat.

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK