Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Salomon

Salomon

„Engem az izgat, amit holnap tenni fogok” - George Salomon

A francia Alpokban, 1947-ben alapított Salomon céljául tűzte ki, hogy újraértelmezze a hegyi sportokat olyan innovatív felszerelések megalkotásával, amelyek segítségével mindenki kibontakozhat, fejlődhet és újabb kihívásokat kereshet a kedvenc szabadtéri sportágában. Cégünk prémium minőségű felszereléseket, lábbeliket és ruházatot gyárt és forgalmaz téli sportokhoz, hegymászáshoz és túrázáshoz. A termékeket a cég annecyi dizájnközpontjában fejlesztjük, ahol mérnökök, formatervezők és profi sportolók együttműködésével születnek meg azok az innovatív megoldások, amelyek tovább fokozzák a sport örömét azok számára, akiknek a természet nem más, mint egy hatalmas játszótér.


A természet felfedezése

Fedezd fel a természetet a kanyargós turistaösvények nyomán, a Salomon kényelmes és tartós termékeiben! Tisztítsd meg a gondolataid és fogj neki a következő kalandodnak teljes lendülettel!

A természet felfedezése

Fedezd fel a természetet a kanyargós turistaösvények nyomán, a Salomon kényelmes és tartós termékeiben! Tisztítsd meg a gondolataid és fogj neki a következő kalandodnak teljes lendülettel!Futás

Miért szeretjük ennyire? Mindegy, hogy egyedül, vagy csapatban, pár percen vagy pár órán át, fent a hegyekben vagy lent az úton, télen és nyáron. Bármi is az oka, a válasz benned van. Megannyi ok, megannyi érzelem, amit kivált belőlünk. És ez az, ami rábír minket, hogy kimenjünk nap-nap után. Ezért futunk. Mindig.

Futás

Miért szeretjük ennyire? Mindegy, hogy egyedül, vagy csapatban, pár percen vagy pár órán át, fent a hegyekben vagy lent az úton, télen és nyáron. Bármi is az oka, a válasz benned van. Megannyi ok, megannyi érzelem, amit kivált belőlünk. És ez az, ami rábír minket, hogy kimenjünk nap-nap után. Ezért futunk. Mindig.Fenntarthatóság

A Salomon kiemelt figyelmet fordít az energiatakarékosságra, a fair munkakörülményekre, a környezetbarát technológiákra, vagyis a fenntarthatóságra.

© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK