Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Salomon Predict Hike Mid és Cross Hike Mid túracipők

Salomon Predict Hike Mid és Cross Hike Mid túracipők

Salomon Predict Hike Mid és Cross Hike Mid túracipők

Te is szoktad azt érezni, hogy hívnak a kalandok?
A Salomon segít megtalálni a legmegfelelőbb társat a kalandjaidhoz.

 •  
 •  
 •  

Salomon Cross Hike Mid GTX férfi túracipő

Salomon Cross Hike Mid GTX férfi túracipő - Állja a sarat

Ha úgy érzed, hogy kilépnél az eddigi megszokásaidból, és felfedeznél járatlanabb ösvényeket, akkor fogd a hátizsákod, vedd fel a legújabb túrabakancsod és indulj a kalandok útján. Ebben a felesleges varrásoktól mentes, hálós túracipőben igazi társra lelhetsz, mely párnázott, középmagas szárral kényelmesen tartja a bokádat. A terepfutó cipők inspirálta kialakításnak köszönhetően közel marad a talajhoz a lábad, ezért könnyebben irányíthatod a lépéseidet. A többirányú talpfogazat jól kapaszkodik sáros és laza terepen. A sarokrész optimalizált fékfelülete lejtőn is stabillá teszi.

Salomon Cross Hike Mid GTX női túracipő - Állja a sarat

Vízálló Gore-Tex membrán, törmelékszűrő háló és gumis kavicsvédő felel a védelemért. A remek tapadásról, még iszapos terepen is a rendkívül ellenálló Contagrip® cipőtalp gondoskodik. Az EnergyCell™+ középtalp maximális kényelmet, remek rezgéscsillapítást és magas energia visszatérést garantál, ami segíthet növelni teljesítményét. A cipő belsejében formált OrthoLite® talpbetét található, amely csillapítja a lépések során keletkező ütéseket, meggátolja a kellemetlen szagok és penész kialakulását, továbbá segít elvezetni a nedvességet.

Salomon Cross Hike Mid GTX női túracipő

A Salomon Túratippek nyereményjáték

“Salomon Túratippek” nyereményjáték

Túrázz és indulj a szuper ajándékokért a Salomonnal közös nyereményjátékunkon! A játék célja, hogy minél többen tapasztalják meg a túrázás és természet élményét. Az ősz a lehető legkiválóbb időszak arra, hogy felfedezd a közeli helyeket, a túraleírásokban, útvonalakban és navigálásban pedig a Túratippek applikációnk lesz segítségedre. A játék végén 4 szerencsés nyertest fogunk kisorsolni, akik az élményen túl 1-1 Salomon nyereménnyel is gazdagodnak. Felkészültél?
 •  
 •  
 •  

Salomon Predict Hike Mid GTX férfi - Kényelem újragondolva

Kényelmes, párnázott túracipő, amely alkalmazkodik minden lépésedhez bármilyen terepen. Légy feltűnő, és tűnj ki a tömegből ebben a forradalmian új túracipőben! A legújabb PREDICT HIKE MID GTX túracipőnk biztosítja számodra a kényelmet minden utadon. A jól ismert Infinride™ technológiát vetettük be a a tartós, párnázott kényelem érdekében, a külső védelmet pedig a GORE-TEX membrán garantálja.

Salomon Predict Hike Mid GTX férfi

Salomon Predict Hike Mid GTX női

Salomon Predict Hike Mid GTX női - Kényelem újragondolva

Bármilyen is legyen az időjárás, ebben a tökéletesen párnázott túracipőben mindig tartós a kényelem. A közepesen kivágott nyelvrész puha párnaként öleli körbe a lábfejed, így garantálja számodra a stabil komfortérzetet minden terepen. Az Anatómiai Decoupling technológiával kialakított középső és külső talpréteg enyhíti az ízületekre nehezedő terhet, valamint a láb természetes mozgása által inspirált, gördülékeny haladást tesz lehetővé.


© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK