Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Salomon Túratippek Nyereményjáték

Salomon Túratippek Nyereményjáték

A “Salomon Túratippek” nyereményjáték

Túrázz és indulj a szuper ajándékokért a Salomonnal közös nyereményjátékunkon! A játék célja, hogy minél többen tapasztalják meg a túrázás és természet élményét. Az ősz a lehető legkiválóbb időszak arra, hogy felfedezd a közeli helyeket, a túraleírásokban, útvonalakban és navigálásban pedig a Túratippek applikációnk lesz segítségedre. A játék végén 4 szerencsés nyertest fogunk kisorsolni, akik az élményen túl 1-1 Salomon nyereménnyel is gazdagodnak. Felkészültél? Olvasd el mi kell a játékon való részvételhez:

Túratippek

A játék menete

 1. Töltsd le a Túratippek alkalmazást a telefonodra
  (iPhone-ra itt, Androidra itt érhető el)
 2. Válassz ki egy hozzád közel eső, vagy számodra szimpatikus útvonalat
  (a szűrők segítségével választhatsz rövidebb, hosszabb, könnyű vagy nehéz túrák közül is, a túrákra kattintva pedig elolvashatod a leírásukat)
 3. A helyszínen nyisd meg a Túratippek alkalmazást, indítsd el a kiválasztott útvonal navigációját és járd be a túrát az alkalmazással.
 4. Ha a túraútvonal végére értél, állítsd le a navigációt. Ha teljesítetted a túra minimum 75%-át, egy felugró ablak fog megjelenni, aminek a jobb felső sarkában lévő ‘megosztás’ ikonra kattintva a turatippek@mountex.hu email címre küldd el az igazolást a megtett távról. (Ügyelj rá, hogy ehhez internet hozzáférésre is szükséged lesz, ha ez nem elérhető, akkor készíts egy print screent és küldd el otthonról a megadott email címre)
 5. A teljesített túrákról küldött igazolásokat összesítjük és az indulók közt 4 nyertest sorsolunk. (Minél több túrát teljesítesz a Túratippek applikáció segítségével, annyival többször szerepel majd az email címed a sorsolásban)

A játék időtartama: 2021. október 12. 00:01 órától 2021. október 31. 23:59 óráig
Ezidő alatt a túrákból bármennyit teljesíthetsz, az igazoló emaileket legkésőbb október 31. vasárnap éjfélig fogadjuk.

Sorsolás: 2021.11.05. 12:00

Nyeremények:

Ha véletlenül technikai probléma lépne fel a túra során, ne csüggedj, továbbra is részt vehetsz a játékban az alábbi feltételekkel:

 • Kikapcsolt/újraindult túra közben és elvesztetted az eddig megtett távot, akkor csinálj egy képernyőfotót a Túratippek alkalmazásról úgy, hogy az általad kiválasztott túra útvonalon látszódjon a saját helyzeted, majd ezt küldd el a fent említett email címre.
 • Írd meg nekünk, hogy milyen hiba merült fel az alkalmazás használata közben, ami miatt nem tudtad teljesíteni a túrát

Ha úgy érzed olyan hiba merült fel, amiben teljesen elvesztél, keresd bátran ezen a telefonszámon Ákos kollégánkat, aki segít megoldani a problémát: +36 30 626 5779

A játék elindult, (ne felejtsd otthon a kedvenc bakancsod,) kalandra fel!


Szabályzat

1. A Játék szervezője
A nyereményjáték (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője: Mountex Alpin Design Kft. (1134 Budapest, Váci út 19. adószám: 2744491-2-41) (a továbbiakban: ”Szervező”).

2. Részvételi feltételek
2.1 A Játékban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal, továbbá saját email címmel rendelkező, magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy (”Játékos”) vehet részt, aki a Játék 3. pontban írt időtartama alatt, problémamentes használat során
(a) letölti a Túratippek alkalmazást telefonjára,
(b) kiválaszt egy tetszőleges túraútvonalat,
(c) elindítja a kiválasztott útvonal navigációját, amit végigjár a Túratippek alkalmazás segítségével,
(d) a túra végén leállítja, és a túra minimum 75%-át teljesítette, a felugró ablak jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva a turatippek@mountex.hu email címre elküldi az igazolást a megtett távról,
(e) elfogadja a jelen játékszabályzatot (”Játékszabályzat”), valamint hozzájárul a nyeremény kézbesítéséhez és a kiértesítéshez szükséges személyes adatainak (teljes név, e-mail cím, telefonszám) Játékkal összefüggő, a 6. pontban írtak szerinti kezeléséhez

Túratippek

Ha véletlenül technikai probléma lépne fel és a Játékos elvesztette az addig megtett távot a túra során, továbbra is pályázhat a nyereményekre, ha
(a) csinál egy képernyőfotót a Túratippek alkalmazásról úgy, hogy az általa kiválasztott túra útvonalon látszódik a saját helyzete,
(b) a készített képet elküldi a turatippek@mountex.hu email címre,
(c) megírja nekünk, hogy milyen hiba merült fel a alkalmazás használata közben, ami miatt nem tudta teljesíteni a túrát,
(d) elfogadja a jelen játékszabályzatot (”Játékszabályzat”), valamint hozzájárul a nyeremény kézbesítéséhez és a kiértesítéshez szükséges személyes adatainak (teljes név, e-mail cím, telefonszám) Játékkal összefüggő, a 6. pontban írtak szerinti kezeléséhez
2.2. Több különböző túra teljesítésével és igazolásával egy személy e-mail címe többször is bekerülhet a Játékba, így nagyobb eséllyel indulhat a nyereményekért is, azonban egy Nyertes kizárólag az egyik ajándékot nyerheti meg.
2.3. A Játékosok az email címük alapján kerülnek azonosításra a játék folyamán.

3. A Játék időtartama
A Játék 2021. október 12. 00:01 órától 2021. október 31. 23:59 óráig tart
Sorsolás: 2021. november 05. 12:00 óra
Eredményhirdetés: a sorsolástól számított legkésőbb 48 órán belül.

4. A Játék menete: Nyertes Pályázatok, Nyeremények
4.1 A Játékosoknak a Szervező Túratippek alkalmazását le kell töltenie, kiválasztania egy tetszőleges túraútvonalat, elindítania a navigációt és végigjárnia a kiválasztott útvonalat a Túratippek alkalmazás segítségével, a végén le kell állítania a navigációt és a felugró ablak jobb felső sarkában lévő küldés ikonra kattintva a turatippek@mountex.hu email címre el kell küldenie az igazolást a megtett távról.
4.2. Az összes jelentkező között, akik a túra (vagy túrák) 75%-át teljesítették és az igazolást erről elküldték a fent megadott email címre, kisorsolásra kerül 4 Nyertes, akik 1-1 Salomon nyereményt kapnak. Nyeremények: 1 pár Salomon Predict Hike Mid Gtx túrabakancs, 1 pár Salomon Cross Hike Mid GTX túracipő, 1-1 db Salomon takaró.
4.3. A Nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható

5. Nyertesek értesítése, Nyeremény átadása
5.1. A Szervező a Nyerteseket a 3. pontban írt sorsolást követő napon az email címűkön keresztük értesíti.
5.2. A sorsolás eredményét a Szervező a 3. pontban írt sorsolást követő napon a Rajongói oldalon posztban közzéteszi (”Értesítés”). A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Pályázatot beküldő Játékosok nevei jelennek meg, amelyhez valamennyi Játékos a Játékra történő jelentkezéssel kifejezetten hozzájárul.
5.3. A nyertes játékosok kötelesek az Értesítést haladéktalanul, legkésőbb 5 naptári napon belül visszaigazolni és a kézbesítéshez és azonosításhoz szükséges adatokat továbbítani. Amennyiben a nyertes Játékosok az Értesítésre a jelen pontban meghatározott határidőn belül nem reagálnak, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult, és a Szervező jogosult tartaléknyertest kijelölni, és részére a Nyereményt átadni.
5.4. A nyeremények: a Sorsolás nyereményei:

 1. 1 pár Salomon Predict Hike Mid GTX túrabakancs
 2. 1 pár Salomon Cross Hike Mid GTX túracipő
 3. 1-1 db Salomon takaró

5.5. A nyertes Játékosok elfogadják, hogy személyes átvétel esetén a Szervező képet készít az átadás pillanatában. Ha postai úton kézbesíti a Szervező a nyertes Játékos részére az ajándékot, a nyertes Játékos vállalja, hogy készít egy képet az átvétel után a Nyereményről és azt elküldi a Szervező részére, az átvétel napjától számított 5 naptári napon belül. A Szervező ezeket a képeket a közösségi média oldalain további feltétel és ellenérték nélkül felhasználhatja.
5.6. Ha a Salomon Predict Hike Mid GTX vagy a Salomon Cross Hike Mid GTX lábbeliből a játék végére se a Mountex készletén, se a Salomon teljes készletén nem lesz elérhető a Nyertes számára szükséges méretű lábbeli, akkor a Nyertes az adott lábbeli összegével megegyező Salomon ajándékutalványt kap, amit a Mountex üzleteiben válthat be, legkésőbb 2021. 12.31-ig.

6. Adatvédelem, személyhez fűződő jogok
6.1 A jelen Játékszabályzatban írt adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:
6.1.1 a Szervező, mint adatkezelő és adatfeldolgozó a rendelkezésre bocsátott személyes adataikat kizárólag a Játékkal összefüggésben kezelje;
6.1.2 a nyertes nevét és és a nyereménnyel készült képét a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza;
6.1.3 részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését.

7.Vegyes rendelkezések
7.1 A Játék hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a Nyeremény átadásának elmaradásáért vagy késedelméért, ill. az átadás során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.
7.2. A Szervező kizárja a felelősségét a weboldala és Facebook oldala rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.
7.3. A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik.
7.4. Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játék feltételeit indokolás nélkül módosítsa, ide értve a Játék megszüntetését is. Az erre vonatkozó tájékoztatást Szervező a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

Budapest,
2021.10.11.
Mountex Alpin Design Kft.
Szervező

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK