Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

fjallraven bergtagen

fjallraven bergtagen

[Bergtagen]

Egy rég elfedett svéd kifejezés azokra, akiket magukkal ragadott a hegyek varázslatos és háborítatlan világa. Csönd uralta vidék ez, hol a végtelen mindenség – a természet az úr. Egyszer megtapasztalt élmény, mely örökre rabul ejt. Más emberként tér vissza az, aki már feljutott.

A Bergtagen kollekció egy ruházati rendszer, amit magashegyi túrákra terveztek. Minden egyes darabja tradícióból és innovációból születik, melyet a természet inspirált.

A Bergtagen ruhákat oda tervezték, ahol a távolság közted és a természet közt eltűnik. Ahol fák nem nőnek, de a lelked igen.

fjallraven bergtagen

fjallraven bergtagen

Base layer


A Fjällräven az Aclimával közös együttműködésben alkotta meg új aláöltözetét, mely közvetlenül érintkezik bőröddel, így azt a legkiválóbb minőségű, ellenőrzött forrásból származó merinó gyapjú keverékből készítik. Tökéletesen követi a test vonalát, szabása és szigetelő tulajdonságai révén maximális kényelmet biztosít, miközben a hő és nedvesség elvezetésről is gondoskodik.

Work layer


A rendkívül tartós, rugalmas és kiváló légáteresztő képességű termékeket, kifejezetten nehéz, magashegyi terepen való hosszú távú használatra tervezték. A G-1000 Lite Eco anyagból készült darabok ragasztott varrásvonalai minimalizálják a súrlódás mértékét, így biztosítva szabad mozgást. A nagy igénybevételű felületeken, mint a könyökrésznél Corylon megerősítések találhatók, csakúgy, mint a nadrágszárak végződésénél és a hát alsó részén is, így a hágóvas és a hátizsák használata során sem kopik az anyag.

Shell layer


A fluorkarbon-mentesen impregnált, rugalmas és puha Eco-Shell anyagból készült darabok a környezetbarát felépítésnek köszönhetően újrahasznosíthatók. A strapabíró ruházat jól szellőzik, így még a legnagyobb felhőszakadás vagy hóvihar során is szárazon tart. A nagy igénybevételű felületeken, mint könyékrész és a nadrágszárak végződése Corylon erősítőréteg található. A nadrágokat és a kabátokat RECCO® passzív radarreflektorral látták el.

Insulation layer


A G-Soft Supreme bélésnek köszönhetően a ruhák könnyű súlyuk ellenére is az optimális melegérzetet biztosítják még az alacsony hőmérséklet legkülönbözőbb tartományaiban is. Az összes darab tökéletesen szigetel hideg, nedves időjárás esetén. A Pertex héj száz százalékig újrahasznosított poliészterből készül.

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK