Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

GORE-TEX® Original

Tartós vízállóságot, optimalizált lélegzőképességet, abszolút szélállóságot biztosít, valamint további pozitív tulajdonságokkal bír, melyekről lejjebb olvashatsz.

GORE-TEX® Active - intenzív mozgáshoz

A GORE-TEX® Active anyagot szélsőséges körülmények közé tervezték. A GORE-TEX® család ezen modelljei rendkívüli lélegző képességgel, tartós vízállósággal és teljes szélállósággal rendelkeznek, mindemellett szuperkönnyűek. Nagyon tartós, kimondottan nagy igénybevételhez tervezték és kis méretűre csomagolható.

Extrém légáteresztő

A GORE-TEX® Active kiemelkedő légáteresztést biztosít, az izzadtságot gyorsan párologtatja, így garantálja a komfortérzeted aktív mozgás közben is.

Szuperkönnyű

Az egyik legkönnyebb termékcsalád, a súlya garantáltan nem okoz problémát ha magaddal viszed a túrára.

Tartósan vízálló

A GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ szabadalom garantálja neked a tartós vízállóság élményét, extrém időjárási viszonyok között is.

Szélálló

Nem engedi át a szelet, véd a szél okozta lehüléstől akkor is, ha megpihennél aktív mozgás közben.

Ajánlott felhasználás: sífutás, túra, kerékpár, futás


GORE-TEX® Shakedry - mindennapokra

A GORE-TEX® Shakedry anyaggal készült ruhadarabok, egyedi víztaszító képességűek és szélállóak, miközben mit sem veszítenek lélegző képességükből, így maximalizálva a védelmet és a kényelmet mozgás közben. Alacsony vagy közepes intenzitású sportokhoz vagy utcai használatra tervezett modelleknél találkozhatsz velük.

Víztaszító

A Membrán egyedülálló külső rétegként szolgál, mely által a vízcseppek végig gördülnek a kabát felszínén.

Könnyű

A külső szövet eltávolításával, olyan könnyű érzést biztosítottak, mintha semmit sem viselnél.

Rendkívül légáteresztő

Kiemelkedően szellőzik, az izzadtságot gyorsan párologtatja, így garantáltan száraz érzetet nyújt.

Tartósan vízálló, szélálló

A GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ szabadalom garantálja neked a tartós vízállóság élményét, extrém időjárási viszonyok között is. Nem engedi át a szelet.

Ajánlott felhasználás: futás, városi kerékpározás, mindennapi használat


GORE-TEX® Paclite® / Paclite® Plus

A becsomagolható komfort és védelem. Akár a munkahelyedre tartasz, vagy egy könnyű hétvégi gyalogtúrán veszel részt. Ha magaddal vinnél egy összecsomagolható, könnyű kabátot, mely garantáltan megbízható védelmet biztosít a szél és eső ellen is, és még lélegzik is. A Paclite® család kapott egy külső DWR (Durable Water Repellent) bevonatot is.

Elcsomagolható és könnyű

Egy könnyű és elcsomagolható héjkabát, amit minden nap magaddal vihetsz. Kis helyen elfér, bármerre is visz az utad mindig készen állhatsz az időjárási változásokkal szemben.

Rendkívül légáteresztő

Kiemelkedően szellőzik, az izzadtságot gyorsan párologtatja, így garantáltan száraz érzetet nyújt.

Tartósan vízálló

A GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ szabadalom garantálja neked a tartós vízállóság élményét, extrém időjárási viszonyok között is.

Szélálló

Nem engedi át a szelet, véd a szél okozta lehüléstől akkor is, ha megpihennél aktív mozgás közben, megtartva kiegyensúlyozott, kellemes hőérzeted.

Ajánlott felhasználás: futás, túra, kerékpár, mindennapi használat


GORE-TEX® Pro

Ebbe a családba tartozó felszerelések segítenek hogy átlépd a határaidat, kilépj a komfortzónádból. Speciális, professzionális felhasználásra gyártva. Tartós, extrém vízállóságot és szellőzást biztosít, teljes szélállóság mellett. A legszélsőségesebb időjárási viszonyok esetén is is ura lehetsz a helyzetnek.

Tartósan vízálló

A GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ szabadalom garantálja neked a tartós vízállóság élményét, extrém időjárási viszonyok között is, legyen az özönvízszerü felhőszakadás vagy havazás.

Rendkívül légáteresztő

A legkiemelkedőbb szellőzést ez a kategória biztosítja. Az izzadtságot gyorsan párologtatja, így garantáltan száraz érzetet nyújt, magas intenzitású aktivitás mellett is, és melegen tart ha megállnál egy kis pihenőre.

Szélálló

Nem engedi át a szelet, véd a lehüléstől, megtartva kiegyensúlyozott, kellemes hőérzeted, akkor is ha ki vagy téve erős hideg szélnek, vagy jeges viharoknak.

Nagyon masszív

A tartós, hosszú távú védelmet biztosít, még a legszélsőségesebb feltételek mellett is.

Ajánlott felhasználás: magashegyi túra, sítúra, freeride

© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK