Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Pehelykönnyű

Szinte úgy érzed, hogy nincs rajtad, így nagyon szabad mozgást biztosít. Mivel a pehely a legjobb természetes szigetelőanyag, az így töltött felszereléseket a legnagyobb hidegben is melegnek, komfortosnak érzed. A pehely töltetű termékek térfogatuk töredékére összenyomhatók. Pakolásnál ez óriási előny, így kabátod elfér akár a saját zsebében.


Meleg

Töltőerő = CUIN

A nagyobb töltőerő nagyobb rugalmas kiterjedést jelent, következésképpen jobb szigetelést és kisebb tömeget; ezen túl a magasabb töltőerejű pehely hosszabb élettartamú is.

Pehely toll arány

Az outdoor ruhákat, hálózsákokat általában 80/20 arányú pehellyel töltik, de a csúcsminőségű felszerelésekben 95/5-ös pehely van.


Természetes

Ez a temészet alkotta csúcstechnológia nagyszerűen felhasználható a városi viselettől az expedíciókig. A hétköznapi használatra gyártott termékeket általában normál minőségű pehellyel, míg az extrém körülményekre tervezett modelleket a legjobb minőségű, kézzel válogatott libapehellyel töltik. Ez persze nem azt jelenti, hogy utcai viselet nem lehet prémium pehelyből.

 alt=


Tiszta

A felszerelések töltésére használt pelyhet a gyártók minden esetben alaposan átmossák és sterilizálják a nagyobb komfort és a hosszabb élettartam érdekében. Az általunk forgalmazott pehely termékek nem okozhatnak házi poratka allergiát.


Tisztítási tanácsaink

A pehely töltetű termékek tisztításával kapcsolatban mindenképp javasoljuk, hogy olvasd el alábbi cikkünket!

A pehely tisztításáról tudj meg mindent itt! >>>

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK