Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

 DRYVENT™

A DryVent™ a The North Face saját fejlesztésű anyaga. Ezek a szövetek teljesen vízállóak, szélállóak és lélegzőek. Az anyag külsejét egy tartós felülettel kezelik, amely víztaszító tulajdonságú. Minden egyes rétegelt textíliát úgy terveztek meg, hogy a test által kibocsátott pára a külső felszínre könnyen tudjon haladni.

Az összes DryVent™ ruházatnak és kiegészítőnek a varratait vízzáró szalaggal zárják le, amely tökéletesen illeszkedik a varráshoz. Minden termék vízálló és lélegző.

DRYVENT ™ 3L

(A szám után az “L” betű a “Layer” szó rövidítése, ami  réteget jelenti)

A 3 rétegű DryVent™ szövetek extrém körülmények között is biztosítják a csapadék elleni védelmet, a megfelelő szellőzést, és ezt a képességüket sokáig megőrzik. Ez egy megerősített anyag - a plusz egy rétegnek köszönhetően - ellenben nehezebben szellőzik, mint a 2,5L vagy a 2L, viszont sokkal tartósabb és nehezebb.

DRYVENT™ 2.5L

DryVent™ 2,5 rétegű szövetet elsősorban aktív és könnyű tevékenységekhez használják, ahol fontos, hogy szükség esetén kicsire lehessen összecsomagolni a ruházatot. Azért 2,5 rétegű, mert rákerül egy harmadik réteg, de ez a réteg lyukacsos szerkezetű (a jobb páraáteresztés és a kisebb súly érdekében).

A belső réteg száraz tapintású, kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a test párájának gyors átjutását a szövet külső felületére.

DRYVENT™ 2L

A DryVent™ 2 rétegű szövetek a legrugalmasabbak és minden kategóriában használatosak. Ezeket a szöveteket ruhákhoz és kiegészítőkhöz tervezték, amelyek rendszerint egy vékony hálós béléssel vannak ellátva az extra kényelem és a fokozott melegség érdekében.

 

© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK