Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Grangers Down Wash Kit


Hasonló termékek

5 690 Ft
Grangers
Szín: nocolor

Válassz méretet: Mérettáblázat
Cikkszám Méret Hol kapható? Elérhető Ár
10140013 egy méret Budaörs, Váci út, Ferenc körút, Webshop, Outlet Szentendre, Soroksár, Andrássy út, Bécsi út Készleten 5 690 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +

A mosószer a pehelyről nem tünteti el a természetes viaszosságot, szemben a hagyományos mosószerrel. A pehelyszálak megmaradnak eredeti formájukban, így a mosás helyreállítja szigetelőképességüket, megszünteti a kellemetlen szagokat.

Használat:

Zárd be az összes zsebet (húzd be az összes cipzárt és zárd be tépőzárakat, patentokat is). Rázd fel a flakont és a flakonon előírt mennyiséget tedd a mosógép adagolójába vagy a mosószer-adagoló gömbbe. Moss egy teljes ciklust. 30-86 °C fok közt használhatod a mosószert.

Kézi mosáshoz használj kézmeleg vizet és tiszta vízzel öblítsd át. A Grangers mosószerek már 30°C-tól működnek, így energiát spórol és védi a környezetet.

Centrifugáld szárazra a tisztára mosott terméket. Ha a bevarrt címkén feltüntetett mosási utasítás engedi, használj szárítógépet. A hálózsák, ruházat mellé dobd be három golyót is a szárítási ciklus időtartamára. A fordulatok közben a golyók fellazítják a nedvességtől összecsomósodott pelyhet és elősegítik annak egyenletes eloszlását.

Bluesign által jóváhagyott, környezetbarát termék.© 2019 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK