Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

On Cloudflyer aszfaltfutó cipő


Hasonló termékek

62 990 Ft
On
Válassz színt:
Válassz méretet: Mérettáblázat
Cikkszám Méret Hol kapható? Elérhető Ár
10233982 42 Budaörs Utolsó darab 62 990 Ft
10233979 45 Budaörs Utolsó 2 darab 62 990 Ft
10233980 46 Budaörs Utolsó darab 62 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Tökéletes választás fürge lábú futók számára könnyű aszfaltos, utcai futásokra, és versenyekre egyaránt. Lenyűgöző kényelmet biztosít lábaidnak ez a pillekönnyű, rendkívül lágyan párnázott, és gyors mozgást támogató futócipő. A világ egyik legkönnyebb párnázott stabil cipője, amely hihetetlenül puha talajfogást, és robbanékony elrugaszkodást biztosít, így semmi nem akadályoz meg abban, hogy kihozd magadból a maximumot. A Cloudflyerre minden célod elérésben számíthatsz. A talpszerkezetét megerősítettük az egyedi fejelsztésű HELION TM Superfoam rétegével, így kicsit szélesebb kialakítást kapott a továbbfejlesztett hálós rétegnek köszönhetően. Ellentmondást nem tűrő kényelmet biztosít legyen szó életed legfontosabb versenyéről, vagy egy hétköznapi könnyű edzésről, akár tempósabban futsz, akár a hosszabb távokat kedveled, mindenhol megállja a helyét. A kialakítás hűen tükrözni a mérnöki pontosságú svájci precizitást és dizájnt, így nem csak a teljesítményeddel hívhatod fel magadra benne a figyelmet.

.HelionTM boost technológia: Az előző, rendkívül közkedvelt és népszerű Cloudflyer modellt továbbfejlesztettük a HelionTM Superfoam technológiával, így sikerült megalkotnunk azt a futócipőt, ami ötvözi a párnázott kényelmet, a megbízható könnyed kialakítással, ugyanakkor nem enged a gyorsaságból.

.Felsőrész: A talpközép-részénél kialakított panel biztosítja a stabil kényelmet, puha, plüss nyelvének köszönhetően pedig egyenletes nyomáseloszlást nyújt garantálva ezzel a maximális komfortérzetet. Az éjszakai láthatóság érdekében fényvisszaverő díszítésekkel láttuk el, hogy minden körülmény között biztonságban érezhesd magad benne.

.Cipőfűző: Csillagfűző rendszerrel terveztük. Visszatértünk a vásárlóink által legjobbnak tartott megoldáshoz, az első Cloudflyer modellnél megszokott és jól bevált csillagfűző-rendszerhez. Biztonságos, és könnyedén állítható a tökéletes és stabil tartás érdekében. A pihe-puha plüss nyelv kialakításával karöltve pedig hosszútávú kényelmet garantál.

.Megújult talpkialakítás: A Cloudflyer második generációs modellje az első az ON cipők közül, ami az úgynevezett villás talpkialakítást megkapta. A cipő közepén az oldalsó rész is egy plusz megerősítést kapott, így támogat a még gördülékenyebb elrugaszkodásban. Az orr és a lábujjak körüli kialakítás pedig garantálja a kényelmet szélesebb lábfejjel rendelkező futók számára is, miközben a tágabb rész által biztosított plusz hely lehetővé teszi, hogy talajfogáskor a legkisebb becsapódás terhelje a lábaidat.

.Talp: A Zero-Gravity habbal kialakított CloudTec® talpnak köszönhetően biztosított a maximális párnázottság. A talpközép-rész rugalmas gördülékenysége pedig garantálja lábaid számára a természetes komfortérzetet. A talajfogási pontokra még nagyobb hangsúlyt fektettünk, így a fő ütközési felületen speciális gumi betétek kerültek kialakításra a tartós felhasználás érdekében, a minél több közös kilométer összegyűjtése érdekében.

.Talplejtés: 7 mm

Felhasználás:Futás
Tömeg:0,57 kg (pár)© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK