Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

On Cloudrock Waterproof túrabakancs


Hasonló termékek

79 990 Ft
On
Válassz színt:
Válassz méretet: Mérettáblázat
Cikkszám Méret Hol kapható? Elérhető Ár
10234004 42 Budaörs Utolsó 2 darab 79 990 Ft
10234005 42,5 Budaörs Utolsó darab 79 990 Ft
10234006 43 Budaörs Utolsó 2 darab 79 990 Ft
10234000 44 Budaörs Utolsó 2 darab 79 990 Ft
10234001 45 Budaörs Készleten 79 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Kalandorok kedvenc túrabakancsa, mely a mindennapokban is megállja a helyét. A szabadtéri kalandorok számára alkottuk, akik minden körülmények között könnyedén feltalálják magukat. Terepbiztos. Bármilyen körülmények közepette. Egyszerűen nem ismer lehetetlent. Egy különlegesen gyors túrabakancs, melynek ellentmondást nem tűrő tapadása biztosítja számodra a tempót is minden helyzetben, miközben fokozottan óvja és védi a lábaidat még a legkeményebb terepen is a körülményektől függetlenül. A svájci Alpok ihlette dizájn a szabadtér szerelmeseinek készült, és a speciális Speedboard talpkialakítása révén még napkelte előtt kedved támad a csúcsra törni. A Cloudtec® talp puha párnázása és MissiongripTM felsőrésze stabil, mégis kényelmes tartást biztosít, melyben azt fogod érezni, hogy még több kalandra vágysz. Lépésről lépésre hegycsúcsokon keresztül, ebben a cipőben nincs megállás.

.A Cloudventure terepfutó cipőnk ihlette formavilág és tudás: gyors és mégis stabilan tart, segít, hogy egyensúlyban tartson a lejtőkön. Biztosítja számodra az egyenletes haladást még a legkiszámíthatatlanabb terepviszonyok között is.

.Futócipőhöz méltó komfort: Érezd a futócipőinknél jól megszokott kényelmet, érezd magad a hegy tetején a felhők felett. A MissiongripTM gumibevonat garantálja a tökéletes talajfogást, míg a megerősített Zero-Gravity Cloud talpszerkezet elősegíti a gyors elgördülést.

.Felsőrész: A légáteresztő anyagból készült felső rész engedi szellőzni a lábaidat, miközben megvéd még hűvös időben is. A magas szára óvja a bokákat az apró kavicsoktól, és a zord időjárástól. A gumírozott nyelvpánt pedig erősen tartja a fűzőt.

.Légáteresztő: A tökéletes kényelem érdekében garantálja a lábaid számára a kellemes hőérzetet, köszönhetően a légáteresztő anyagának. Melegen és szárazon tart minden időben.

.Egyedi fűzőrendszer: kétféle, svájci gyártmányú fűzőrendszere biztosítja, hogy a kedved szerint szabadon kalandozhass. A minél gyorsabb rögzítéshez válaszd a hagyományos megoldást, vagy húzd meg egy mozdulattal a gyorsfűzőt. A rugalmas, gumis fűzővégeit biztonságosan és észrevétlenül el tudod rejteni, hogy ne akadályozzon a mozgásban miközben a hegyoldalon felfelé tartasz.

.Speedboard talpkialakítás: Egyenetlen terepre termett. Biztosítja a stabil mozgást, valamint lejtmenetben különösképp számíthatsz rá.

.MissiongripTM gumibevonat: biztosítja a tökéletes tapadást még a legkeményebb körülmények között is. Az egyedi tervezésű zéró-gravitációs felhők pedig a lágy párnázásnak köszönhetően gondoskodnak a legoptimálisabb energiavisszanyerésről a hosszú távú kényelem érdekében.

.Talplejtés: 7 mm

Tömeg:0,92 kg /pár
Felhasználás:Túrázás
Tulajdonság:Vízálló© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK