Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

On Cloudventure terepfutó cipő


Hasonló termékek

59 990 Ft
On
Szín: Hay/Rock

Válassz méretet: Mérettáblázat
Cikkszám Méret Hol kapható? Elérhető Ár
10234049 41 Budaörs Utolsó darab 59 990 Ft
10234050 42 Budaörs Utolsó darab 59 990 Ft
10234052 43 Budaörs Készleten 59 990 Ft
10234046 44 Budaörs Utolsó darab 59 990 Ft
10234047 45 Budaörs Utolsó 2 darab 59 990 Ft
10234048 46 Budaörs Utolsó 2 darab 59 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Gyors, könnyű neutrális terepfutó cipő, ami technikás lejtőkön bizonyítja igazán a tudása legjavát. Küldetésed a terepfutás? Szereted, ha a futócipőd gyors, könnyű, de nem engedsz a kényelemből? Akkor ez a te választásod! Kialakításának köszönhetően bármilyen terepen megállja a helyét, akár felfelé, akár lefelé is haladsz. Mindig rábízhatod magad, minden körülmények között. Az egyedi fejlesztésű MissiongripTM technológiának köszönhetően a lejtőkön kel igazán életre. Rendkívül stabil tapadást nyújt még a legcsúszósabb felületeken is, miközben párnázott kényelmet biztosít lábaid számára, így a lefelé futás közben megmutatja számodra tudása legjavát azáltal, hogy a lábaidat terhelő hirtelen becsapódásokat könnyedén elnyeli. A tempóból azonban nem enged. Ez a Cloudventure. Amire minden kihívásod során számíthatsz.

.Felsőrész: Kényelmes anyagból készült a tökéletes illeszkedésért, könnyű, varrásmentes kialakítással. Az elasztikus nyelvpánt biztonságosan a helyén tartja a fűzőt. Megújult sarokkialakítása stabilan tart futás közben, még a leggyorsabb lejtmenetek során is. A mérnöki precizitással kialakított hálós felsőrész optimális szellőzést biztosít a lábak kényelmes hőérzete érdekében.

.Speedboard talpkialakítás: biztosítja az erőteljes elrugaszkodást minden terepen. A terep szerelmeseinek alkottuk. Terepre született, a terep változatos igényeihez igazodva. Keskenyebb a lábközép rész kialakítása, melyhez párosul a cipő különleges torziós képessége, és a Speedboard technológia által biztosított természetes futómozgás. Így igazán kényelmes és stabil érzést nyújt miközben a legkeményebb terepeken, legegyenetlenebb utakon is megállja a helyét, bármilyen gyorsan is haladsz lefelé vagy felfelé.

.Talp: A MissiongripTM talpszerkezetnek köszönhetően minden terepen garantált a tökéletes tapadás, legyen az keskeny és saras, vagy csúszós és nagyon köves. A lábfej első részének tapadását talajfogáskor szilárd fogacskák biztosítják, melyek egyben támogatják az erőteljes elrugaszkodást is. A Square Cloud elemek pedig fokozzák a stabil kényelem érzését minden körülmény között. A változatos talpmintázatnak köszönhetően tehát bárhol, bármilyen terepen és felületen biztos lehetsz az egyenletes és tökéletes talajfogásban. A Zero-Gravity hab fölötti párnázott réteg és a strapabíró, tartós, erős tapadású gumikeverék talp igazi terepjáró érzést kölcsönöz a CloudTec® technológia által biztosított egyedülállóan párnázott érzetének minden egyes talajra lépéskor.

.Megújult MissiongripTM: Az új MissiongripTM talp újraértelmezi a tapadás fogalmát. Speciálisan kiválasztott „ragadós” gumikeveréke a sima felületeken is hozzájárul a stabil talajfogáshoz. A talp mintázata változatos, és az újratervezett négyzet alakú felhőelemek szinte harapják a terepet elrugaszkodás közben az erőteljes lendület érdekében. A forradalmi MissiongripTM talp ötvözi az On által kifejlesztett Zero Gravity párnázást, így egy igazán különleges élményt ad a párnázott kényelem és az agresszív terepfogás köszönhetően a speciálisan kiválasztott anyaghasználatnak. Ez az új kombináció új szintre emeli a terepfutás élményét, kombinálja az erős tapadást, a már jól megszokott felhőszerű puhasággal, így kölcsönöz összetéveszthetetlen élményt a futásaid során.

.Talplejtés: 6 mm

Tömeg:0,59 kg / pár
Felhasználás:Futás© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK