Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Grangers Clothing Repel impregnálószer


Hasonló termékek

5 490 Ft
Grangers
Válassz méretet: Mérettáblázat
Cikkszám Méret Hol kapható? Elérhető Ár
11107-120 egy méret Budaörs, Váci út, Miskolc, Ferenc körút, Webshop, Outlet Szentendre, Soroksár, Andrássy út, Bécsi út Készleten 5 490 Ft
Add meg a mennyiséget:
 • -
 • +

A Granger's új, fluorkarbon mentes APT (Acrylic Polymer Technology) technológiájával ellátott impregnálószere, amely eddig sosem látott minőségű házilagos újraimpregnálást tesz lehetővé. A vízlepergető képesség visszaállítása mellett az anyag lélegzőképességét és anyagszerkezetét természetesen nem károsítja. Csak tiszta, előzőleg technikai mosószerrel kitisztított ruhadarabok esetén használható! Bluesign által jóváhagyott, csak környezetbarát összetevőkből álló termék.

Használata:

 1. Zárd be az összes zsebet (húzd be az összes cipzárt és zárd be tépőzárakat is).
 2. Rázd fel a flakont és a flakonon előírt mennyiséget tedd a mosógép adagolójába vagy a mosószer-adagoló gömbbe. A kezeléshez szükséges mennyiséget a flakonon megtalálod.
 3. Mosd ki kézmeleg vízben és öblítőszer használata nélkül tiszta vízzel öblítsd át. A Grangers mosó- és impregnálószerek már 30°C-tól működnek, így spórolva az energiával és védve a környezetet.
 4. A legjobb eredmény érdekében szárítsd szárítógépben közepes hőfokon. Az előírt időtartamon felül érdemes további 15 percig szárítanod az impregnálószer teljes aktiválódása érdekében.

(Ha a gyártó másképp rendelkezik, kövesd a bevarrt címkén feltüntetett mosási utasítást.)

Tulajdonság:Bluesign
Térfogat:300 ml© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK