Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Teva szandál

Teva szandál

Nincsen nyár Teva szandál nélkül

„A két legfontosabb nap az életedben az, amikor megszületsz, és az, amikor megtudod, miért.” - Mark Twain

A Teva születésének története szinte egy pillanat alatt zajlott le. A márka alapítói egy vízitúrán jártak a Grand Canyon-ban, mikor túravezetőjük lábán megpillantották a jövőt. Thatcher egy pár flip-flopból és két tépőzáras óraszíjból alkotott meg egy olyan lábbelit, ami nem úszott le a lábáról a vízben. A #4.793.075-ös számú szabadalom  a Teva márka DNS-e, az Originals termékcsaládjuk őse. Az évek alatt egyre bővülő termékkínálatuk mellett ez a szabadalom az összes szandáljuk alapja.

A Teva azóta is minden nap egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy megalkossa a teljes szabadságot lábainknak. Ez a mantrájuk, az oka a létezésüknek.

A szabadság érzése mindenkinél vágyott pillanat. Bárhol is szabadul fel pozitív energia az emberek életében - tavaszi szünet, vad koncertek, spontán ünnepségek - összekapcsolódunk, kölcsönhatásba kerülünk, együtt rezgünk. Éjjel-nappal, esőben-napsütésben, minden évszakban. Az igazi élet kalandjai mindig felülírják a reklámban látottakat, ezért is fókuszál a Teva a rajongóik észrevételeinek meghallgatására. Hagyják, hogy ők vezessék a beszélgetést, hogy az ő szemükkel lássák a világot, annak érdekében hogy ott lehessenek minden olyan pillanatnál, ami igazán számít nekik.

Teva női szandál

Teva férfi szandál

Teva női szandál

Teva férfi szandál

© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK