Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Evezés

Evezés

Minden, amit az evezésről tudni szeretnél

Hallod, ahogy a hajó orra szeli maga előtt a vizet? A madarak és a természet lágy hangját? Érzed a nyugalmat, ahogy a nap finoman melegíti és feltölti a tested energiával?

Az evezés, mint vízisport remek kikapcsolódás, legyen szó SUPozásról, kenuzásról vagy kajakozásról. Fő szezonja nyárra tehető, de tavasszal, ősszel és enyhébb téli napokon sem zárt, hogy vízre szállj. Megfelelő felkészültséggel és felszereléssel bármikor élvezheted az evezős sportok adta szabadságérzetet!

Checklist

Minden felszerelésed megvan a következő evezéshez? Az alábbi listába összegyűjtöttük, hogy milyen ruházatra, lábbelire és egyéb eszközre lehet szükséged.

/Ez egy általános lista, amibe mindent beleírtunk és a tartalmát változtathatod évszaktól, időjárási viszonyoktól, helyszíntől és a saját igényeidtől függően./


Ruházat

Felszerelés

 

Ruházat

Kezdjük az aláöltözettel, ami közvetlenül a bőröddel érintkezik. A vízisportoknál érdemes néhány technikai kérdést szem előtt tartani, és ezek alapján kiválasztani a tuti ruházatot! Ilyen kérdés az izzadság megfelelő elvezetése, a gyorsan száradás és az egyik, ha nem a legfontosabb, az UV védelem. Még több infóért kattints ide!
Hűvösebb nyári napokon, tavasszal vagy ősszel, de még enyhébb téli napokon sem kell lemondanod az evezés adta élményről! Ilyen esetben egy polárnak jó hasznát fogod venni vagy egy könnyű, szintetikus töltetű kabátnak. Az utóbbinak előnye a pehely töltöttel szemben, hogy ha felcsapodó víz éri továbbra is tartja a meleget, míg a pehely összeesik és drasztikusan veszít a hőszigetelő funkciójából. Még több infórét kattints ide!
A várt (vagy épp váratlan) szeles, esős időjárásra gondolva egy héjkabát vagy esőponcsó, utóbbi kenuzáshoz, nélkülözhetetlen kiegészítője az evezős ruhatárnak. Ráadásul egy kicsire csomagolható, praktikus és könnyű kabát biztosan elfér a fedélzeten. Még több infóért kattints ide!

Felszerelések

Egy vagy akár több vízhatlan zsák elengedhetetlen felszerelés a vízitúrákon, hiszen így minden értékedet, váltó ruházatodat és egyéb holmidat biztonságban tudhatsz.
Az UV védelem nemcsak a ruházat kiválasztásánál fontos kérdés, hanem a szemed világának megőrzősénél is. Egy megfelelő napszemüveg használatával megvéded a káros sugárzástól, távolabbra és élesebben látsz, hiszen nem fáradsz el a szemüveg nélküli folyamatos hunyorgásban. Sőt, manapság már találkozhatsz kifejezetten vízisportokhoz készült napszemüvegekkel, amelyeknek kerete egy speciális légkamrás kiképzésnek hála úszik a víz felszínén, és lencséje megbirkózik minden zavaró, a vízfelszín adta csillogással.
Legyen nálad egy alap elsősegélycsomag! A könnyebb sérüléseket így elláthatod és nem kell emiatt megszakítanod a túrát. Az elsősegélyhez, vagy inkább megelőzéshez sorolhatjuk a naptejet, a szúnyog- és kullancsriasztót. Előbbinek használata napsütötte időben a komolyabb problémák elkerülése érdekében, a rovarriasztók szintén a későbbi problémák megelőzésére és a kellemetlen csípések, kapálózások elkerülésére ajánlottak.
Egy kis helyet foglaló, gyorsan száradó törölközőnek mindenképp ott a helye a vízhatlan zsákodban!
A mentő- vagy úszást segítő mellény a legtöbb esetben kötelező felszerelés, ne hagyd ki a listádból!

Teva Terra Fi 5 Universal női szandál

Teva Terra Fi 5 Universal női szandál

36 990 Ft
20 900 Ft - 36 990 Ft
Keen Seacamp II CNX gyerekszandál

Keen Seacamp II CNX gyerekszandál

18 990 Ft
11 900 Ft - 18 990 Ft
Teva Winsted női szandál

Teva Winsted női szandál

19 990 Ft
8 900 Ft - 19 990 Ft
Hiko Trek+PU Bungee Spraydeck 94 cm

Hiko Trek+PU Bungee Spraydeck 94 cm

31 990 Ft
23 900 Ft
Teva Hurricane XLT 2 sportszandál

Teva Hurricane XLT 2 sportszandál

26 990 Ft
13 900 Ft - 26 990 Ft
Keen Newport H2 Junior sportszandál

Keen Newport H2 Junior sportszandál

18 990 Ft
12 900 Ft - 18 990 Ft

Online tanácsadás chaten és videón

Online tanácsadás chaten és videón

Gyors kézbesítés akár 2-4 napon belül

Gyors kézbesítés akár 2-4 napon belül

Ingyenes kiszállítás, csere és visszaküldés

Ingyenes csere és visszaküldés

60 napos cseregarancia

60 napos cseregarancia

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK