Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Utcai cipő tippek, tanácsok

Oláh Mariann | 2020. április 2.

Ha kedveled az outdoor stílust, sokat utazol, és inkább a városnézés vonz, nem a hegyek, esetleg szívesen viseled mindennapjaidban is a jól megszokott minőséget és kényelmet, akkor számodra ez a kategória lesz a megfelelő választás. A márkahűség nem akadály, hisz egyre gyakoribb, hogy a gyártók utcai (casual), modellekkel bővítik választékukat. Megvan bennük az elegancia, a kényelem, és nem utolsó sorban követik az aktuális divatot, színben és formavilágban egyaránt. Ruhatárad tökéletes darabja lehet.

Talpszerkezet és anyagfelhasználás

A túracipők tartósságát ötvözték a legújabb trendekkel, funkcionálisak és mégis stílusosak. Készülhetnek bőrből és szintetikus anyagokból, de a legkedveltebb, a kettő kombinációja. A lábbeli felső része bőrből, a nyelve pedig textilből készül. Ezek a változatok azért praktikusak, mert szinte minden évszakban viselheted az első tavaszi napsugaraktól a késő őszi napokig. A talpszerkezetüket tekintve más anyagsűrűségű, mint a technikai cipőké, így aszfalton sem kopnak annyira, mint a túra talppal ellátott változatai. Talpmintázatuk egyszerűbb, kevésbé agresszív bordázatot kapnak. Gyakoribb a membrán nélküli változat is, hiszen városi felhasználásra nem feltétlenül szükséges a vízállóság.

Outdoor Sneaker

Letisztult megjelenésű, modern stílusú, technikai cipők ötvözetéből született ez a típus. Ugyanúgy megállja a helyét a hétköznapokban, mint a hétvégi erdei kirándulásaid közben. Széleskörű felhasználási lehetőségeket rejtenek magukban, legyen az túrázás, utazás, kerékpározás, vagy általános hétköznapi használat. Jellemzője a kényelem, a könnyedség és a fiatalosság.

Ajánlott utcai cipők

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK