Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Tippek, tanácsok zokni vásárláshoz

Feltört, hólyagos lábbal viszonylag hamar a túra feladására kényszerülsz. Egy jól illeszkedő, megfelelő vastagságú túrazokni védi a lábad a lábbeli dörzsölésétől és száraz, komfortos érzést biztosít. Hideg időben még fontosabbak a végtagok védelmére szolgáló kiegészítő ruhadarabok, mert a szervezet lehűlése ezekről a pontokról indul el, ezért a jó zokni majdnem olyan fontos mint a megfelelő lábbeli kiválasztása.

A megfelelő zokni kiválasztása

Sportzoknik

Vékony, könnyű, gyorsan száradó anyagokból készülnek. A bőrfelületről elvezetik a nedvességet, így különösen ajánlottak az inzenzív testmosgással járó sportokhoz. Alaprétegként jó kiegészítés a vastagabb zoknikhoz.

Könnyű túrazoknik

Ezek a zoknik mérsékelt időjárási viszonyok közötti viseletre, könnyű túrázásokhoz ajánlottak. Vastagabbak, melegebbek és tartósabbak, mint a vékony sportzoknik, de még viszonylag kényelmes viseletnek érezzük meleg időjárásban is. Az izzadtságot jól elvezetik, ezért nincs szükség arra, hogy együtt viseld a sportzoknikkal, de hordhatod őket együtt is.

Közepes vastagságú zoknik

Vastagabbak és általában melegebbek, mint a könnyű túrazoknik. A kopásnak kitett részeken, így a lábujjaknál és a saroknál megerősített szövésűek, a kényelmesebb viselés érdekében a nyomásnak jobban kitett részeken vastagabbak. Vékony, alsó termozoknival együtt viselve még melegebb viselet.

Hegymászó zoknik

A legvastagabb szövésű, leginkább megerősített, legmelegebb és legkomfortosabb zoknik. Hosszú, nehéz hátizsákos túrákon való viseléshez, hideg időjárásban ez a legjobb választás. Általános használatra vagy mérsékelt időjárásban ezt már túl melegnek fogod érezni.

© 2020 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK