Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Kemping

Kemping

Mindenhol otthon - Sátrak és kempingfelszerelések

Ha igazán természetközeli élményre vágysz, szobafoglalás helyett válaszd a sátorban alvást! Sokan azt gondolják, hogy a sátrazás kényelmetlen, holott megfelelő felkészültséggel és jól kiválasztott felszerelésekkel akár kellemesebb és kipihentebb éjszakákban lehet részed a sátorban, hiszen a friss levegőn és a város zajától távol szenderülhetsz álomba.
Ha nehezebben lépsz ki a komfortzónádból, de érdekel a sátrazás, egy kempingben is megtapasztalhatod az élményt, ahol általában vizesblokkal és egyéb kényelmi feltételekkel felszerelt zárt terület áll rendelkezésedre. Ha kalandvágyóbb vagy, az erdő is otthont adhat néhány éjszakára, ez kicsit több felkészülést igényel, de az élmény mindenért kárpótolni fog! Az utóbbihoz érdemes megjegyezni és előzetesen tájékozódni, hogy a szabadban hol engedélyezett sátorban alvás!

Válaszd ki az úti célodat, és gondold végig, hogy milyen felszerelésre lesz szükséged! Ha elakadsz vagy kérdésed van, keress minket bátran online a chaten keresztül, vagy gyere el egyik boltunkba, ahol szakértői kollégáink segítségedre lesznek!

További tippek és tanácsok

Szeretnél még többet megtudni, elmélyülni egy-egy témában a kempingezésen belül? Olvasd el Hogyan válassz cikkeinket, és készülj fel megfelelő tájékozottsággal a következő felejthetetlen kalandra!


Hálózsákok


Matracok


Kempingbútorok


Lámpák


Online tanácsadás chaten és videón

Online tanácsadás chaten és videón

Gyors kézbesítés akár 2-4 napon belül

Gyors kézbesítés akár 2-4 napon belül

Ingyenes kiszállítás, csere és visszaküldés

Ingyenes csere és visszaküldés

60 napos cseregarancia

60 napos cseregarancia

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK