Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Túratipp: Csehbánya - Három-forrás

Csehbánya - Három-forrás

Hosszabb gyalogtúra, mely a Bakony vadregényes tájain vezet át. A Pisztrángos-tónál érdemes elidőzni a hangulatos környezet miatt. Utunkat lerövidíthetjük Kislődnél, ahol a Sobri Jóska kalandparkban tehetjük próbára bátorságunkat.

Csehbányából utunk a Bodza-tetői nyeregbe vezet, ahol egy óriási tisztáson pihenhetünk meg. A Gyöngyök útjának nevezett Tanösvényen haladunk tovább, ahonnan hamarosan a Pisztrángos-tóhoz érkezünk. Érdemes itt is megpihenni és gyönyörködni a tájban. Utunk folytatása képen elérjük a 83-as számú főutat, amit kb. 3 km-en keresztül követünk a mellette haladó dózerúton. A vadregényes Bíró-völgyön keresztül jutunk el a Három-Forráshoz. Keresztezzünk néhány kilométer után a 8-as főutat és megérkezünk Kislődre. A Sobri Jóska kalandpark a falu másik végén található és a canopy-pálya alatt el is halad utunk. Úrkútig dózerúton és kisebb emelkedők után jutunk el.

Távolság

22,1 km

Szint

410 m

Nehézség

2Címkék: Dombos terep, Forrás, Tanösvény


Töltsd le iPhone vagy Android készülékedre!

Túratippek egy alkalmazásban

Túratippek appstore

Túratippek google play

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK