Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Túratipp: Királyrét - Bajdázói-tó

Királyrét - Bajdázói-tó

A Király-rét egy igazi családi programhely. Tegyünk hozzá egy kis kirándulást is és könnyű sétával látogassuk meg a közeli Bajdázói-tavat.

Ha családi programot szeretnél csinálni, a Király-rétre érkezz kisvasúttal. Már napelemes is van belőle, és ha felértél, akkor kézihajtánnyal is próbálkozhatsz. De azért mégiscsak gyalogszerrel jutunk el a legmesszebbre, sétáljunk hát egy jót, és látogassuk meg a Bajdázói-tavat, amely nem messze található, és egy gyermekeket lekötő kikapcsolódás. Hát még akkor, ha erdei játszótér is található a közelben. Aztán van egy kőfejtő is, amely ismét egy érdekes felfedezni való. Ha visszaértél Király-rétre, és van még egy kis energia, akkor fel lehet sétálni a Vár-hegyre letekinteni a völgyre. Utána pedig lépj be a Hiúz-ház interaktív gyerekeknek szóló kiállítására, és ismerkedj meg a hegység élővilágával, geológiájával, és erdeivel, valamint a történelmébe és erdőgazdaságába is betekintést nyerhetsz, mindezt játékos formában. Tapogass, érzékelj, láss, tanulj.

Távolság

5,3 km

Szint

153 m

Nehézség

2Címkék: Családdal, Dombos terep, Gyerekbarát, Kezdő, Kőfejtő, Közepesen jelzett túra, Látogatóközpont, Meleg étel, Ösvény, Szálláslehetőség, Turistaház, Tűzrakási lehetőség


Töltsd le iPhone vagy Android készülékedre!

Túratippek egy alkalmazásban

Túratippek appstore

Túratippek google play

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK