Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Budapest, XIII. kerület, Váci út 19. – Mountex-ház

Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 18.00

Telefon: +361-239-6050

Cím: 1134 Budapest, Váci út 19.
Térkép megtekintése 

GPS: 47° 31 13.41 , 19° 03' 42.46

Email: vaciut@mountex.hu


Elfogadott utalványok

Üzletünkben készpénzes és kártyás fizetés mellett lehetőség van utalvánnyal, illetve utalvány kártyával történő fizetésre.

 • Edenred Platina Kártya
 • Edenred Arany Kártya
 • Edenred Ezüst Kártya
 • Edenred Arany Kártya
 • Edenred Ezüst Kártya
 • Edenred Bevásárló Kártya
 • Edenred Ajándékutalvány
 • Nemzeti ajándékutalvány

Bemutatkozó

A Váci úti Mountex-házban (az M3-as metró Lehel téri megállójától egy saroknyira) túrafelszerelések, sátrak, hálózsákok, minőségi technikai és utcai ruházatok nagy választékban kaphatók. Közel 200 féle cipő közül válogathatnak vásárlóink, és nem utolsósorban üzletünkben található Budapest egyik legnagyobb ipari alpin és kemping felszerelés kínálata! A lifttel elérhető tetőtérben található Kemping osztályon a kiállított sátrak, hálózsákok, matracok kipróbálhatók!

Széles választékban, a könnyebb átláthatóságért, shop-in shop rendszerben válogathatsz olyan világmárkák közül, mint a The North Face, a Jack Wolfskin és az Icebreaker. 

Új Fjällräven shop-in shop a boltunkban: friss és üde design-nal, nagy árukészlettel várunk!

 • Földszint: cipő, szandál, bakancs, zokni, kamásli, mászócipő, ipari alpin- és mászó felszerelések, fejlámpák, slackline hevederek, kiegészítők, sport-és outdoor órák, napszemüvegek, tisztító és impregnálószerek, frizbi és alkarerősítő giroszkópos eszköz, mászókalauzok, energiaételek- italok. 
 • Emelet: boulder-, túra-, vadász- és utcai ruházat: aláöltözetek, pólók, rövid – és lezipzározható technikai nadrágok, pulcsik, esőnadrágok- kabátok, sapkák, kalapok, övek, mikroszálas csősálak.
  Fjällräven G-1000-es anyagra waxolási szolgáltatás.
 • Tetőtér: kemping és túrafelszerelések: sátrak, bivakzsákok, hálózsákok, háti- és utazózsákok, gáz-, benzin- és alkohol főzők, edények, evőeszközök, kulacsok, termoszok, multi szerszámok, bicskák, kések, utazási kiegészítők, pénztárcák, elsősegélycsomagok, neszesszerek, kempingbútorok, szúnyog-, kullancsriasztók, és hálók, vízhatlan zsákok, túra törölközők, túrabotok, övtáskák, sítúra felszerelések, kiegészítők, kötések, botok, tűzgyújtó eszközök, gázpalackok, iránytűk, tájolók, távcsövek, térképek, turista kalauzok, expedíciós-, energiaételek- italok, piknik takarók, hűtőtáskák, ivózsákok, és kiegészítői.
  Sátorrudazat javítási szolgáltatás.

Javítósarok

Javítósarok


Sítúra szerviz díjak

Fóka ragasztó felújítás

tubusos kent: 5 000 Ft
szalagos: 6 000 Ft
Fóka készítés: (nem Dynafit lécre)
szegecselés, méretre szabás 4 000 Ft

Dynafit kötés felfúrás

nálunk vásárolt termék: ingyenes

máshol vásárolt terméknél:
famagos léc: 2 000 Ft
fém platnis léc: 4 000 Ft
talp javítása: 2 000 Ft
kantni kézi élezése: 3 000 Ft
talp kézi waxolása: 4 000 Ft 

Komplet javítás, élezés, waxolás: 9 000 Ft


 

Főbb márkák

The North Face, Icebreaker, Marmot, Patagonia, Keen, Hanwag, La Sportiva, Osprey, Tatonka, Singing Rock, Hannah, Sandstone, Therm-a-Rest, MSR,  Black Diamond, Dynafit, Fjällräven, Teva, Salomon, SUUNTO, Oakley, Julbo, Tendon, Jack Wolfskin, TrangoWorld, Vango, Buff, Petzl, Vaude, Nalgene, Camelbak, Laken, Care Plus, Gabel, stb.

Speciális szolgáltatások

Fjällräven G-1000-es anyagra waxolási szolgáltatás
Sátor rudazat javítási szolgáltatás

Új szolgáltatásunk:
Sítúra felszerelések szervizelése


Támogatjuk, hogy családi élményként is megélhesd a vásárlást Üzleteinkben. Ugyanakkor felhívjuk figyelmed, az üzletben gyermekfelügyeletet nem tudunk biztosítani, így a gyermek testi épségéért a felelősség a szülőt/felnőtt kísérőt terheli.

A termékekben, az üzlet felszerelési tárgyaiban véletlenül vagy szándékosan okozott sérülésekért, károkért a károkozó felelős, az okozott kárt meg kell térítenie.

© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK