Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Fizetési információk

Utánvétes vásárlás

Utánvétes vásárlás esetén a vételár mindig a megrendelt áruhoz mellékelt számlán feltüntetett fogyasztói ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is.

Bankkártyás fizetés

A MOUNTEX Webshop a K&H Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A bankkártyás fizetésről bővebben itt tudsz tájékozódni

Fizetés Mountex ajándékutalvánnyal

A leadott megrendelésedet, papír alapú Mountex utalvánnyal fizetheted, melyet minden esetben először az internetes áruházunkhoz kell eljuttatnod. A megjegyzés rovatba mindenképen jelezd kollégáink számára, hogy az előbb említett utalvánnyal szeretnél fizetni. Kiszállított küldeményeknél utólag nem áll módunkban változtatni a fizetési módon. A futárszolgálatnál utalvánnyal nem tudsz fizetni. Az egyik lehetséges módja a papír alapú Mountex utalvány eljuttatásának önköltségen, postai úton történik, melynek összege nem visszatérítendő a Mountex Kft. részéről.
Levelezési cím: Mountex Webshop, 2040 Budaörs, Malomkő utca 7.
Az utalványokat leadhatod valamelyik boltunkban is.

Fizetési módok bolti átvétel esetén

 • Fizetés bankkártyával bolti átvételkor
  A rendelésed boltjainkban történő átvételekor módod van bankkártyával K&H Bank által biztosított terminálon keresztül fizetni. Amennyiben személyes átvételt szeretnél kérni, úgy a rendelés leadásakor az 'Átvétel, szállítás' menüponton belül lehetőséged van kiválasztani a bolti átvételt, valamint azt, hogy melyik boltban szeretnéd átvenni. Ebben az esetben online bankkártyás vagy banki átutalásos kiegyenlítésre nincs lehetőséged, csak az átvételkor személyesen készpénzzel vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni a rendelésed összegét! Amint a kívánt boltba átért a rendelésed, kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot. Az átvételnél a rendelés visszaigazoló e-mailben kapott rendelésazonosító alapján tudják majd kasszás kollégáink beazonosítani a rendelésed, ezért ezt mindenképpen hozd magaddal! Bolti átvétel esetén a rendelésben visszaigazolt árak érvényesek! Megrendelésedet a boltba érkezéstől (vagyis a bolti telefonos értesítéstől) számított 5 munkanapig veheted át! Az üzletek címeit a weblapon található Boltok, illetve Kapcsolat menüpont alatt érheted el. A termék személyesen és meghatalmazott útján is átvehető.
 • Fizetés készpénzben személyes átvételkor
  A rendelésed boltjainkban történő átvételekor módod van készpénzzel fizetni. Amennyiben személyes átvételt szeretnél kérni, úgy a rendelés leadásakor az 'Átvétel, szállítás' menüponton belül lehetőséged van kiválasztani a bolti átvételt, valamint azt, hogy melyik boltban szeretnéd átvenni. Ebben az esetben online bankkártyás vagy banki átutalásos kiegyenlítésre nincs lehetőséged, csak az átvételkor személyesen készpénzzel vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni a rendelésed összegét! Amint a kívánt boltba átért a rendelésed, kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot. Az átvételnél a rendelés visszaigazoló e-mailben kapott rendelésazonosító alapján tudják majd kasszás kollégáink beazonosítani a rendelésed, ezért ezt mindenképpen hozd magaddal! Bolti átvétel esetén a rendelésben visszaigazolt árak érvényesek! Megrendelésedet a boltba érkezéstől (vagyis a bolti telefonos értesítéstől) számított 5 munkanapig veheted át! Az üzletek címeit a weblapon található Boltok, illetve Kapcsolat menüpont alatt érheted el. A termék személyesen és meghatalmazott útján is átvehető.

Elfogadott utalványok

Üzleteinkben az alábbi kibocsátók utalványait illetve utalvány kártyáit fogadjuk el!

Edenred utalványok

Bankkártya

Edenred Platina Kártya

Edenred Platina Kártya

Edenred Arany Kártya

Edenred Arany Kártya

Edenred Ezüst Kártya

Edenred Ezüst Kártya

Edenred Arany Kártya

Edenred Arany Kártya

Edenred Ezüst Kártya

Edenred Ezüst Kártya

Edenred Bevásárló Kártya

Edenred Bevásárló Kártya

Papír alapon (minden címlet) - Csak üzleteinkben fogadjuk el!

Edenred Ajándékutalvány

Edenred Ajándékutalvány


Nemzeti utalványok

Papír alapon (minden címlet) - Csak üzleteinkben fogadjuk el!

Nemzeti ajándékutalvány

Nemzeti Ajándékutalvány


Mountex utalványok

Papír alapon - Webshopunkban és üzleteinkben is elfogadjuk!

Mountex Utalvány 5 000

Mountex Utalvány 5 000

Mountex Utalvány 25 000

Mountex Utalvány 25 000

Mountex Utalvány 50 000

Mountex Utalvány 50 000

Mountex Utalvány 100 000

Mountex Utalvány 100 000

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK