• Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

 

Budaörs, Malomkő utca 7.

Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00

Telefon: +36-23-500-306

Cím: 2040 Budaörs, Malomkő utca 7.
Térkép megtekintése

GPS: 47° 27 15.79 , 18° 58' 29.25

Email: budaors.iroda@mountex.hu

Bemutatkozó

Várunk szeretettel az ország legnagyobb túraboltjában! 1700 négyzetméteres üzlet földszintjén találhatóak a ruházati termékek és a lábbelik. Kiemelt ruházati márkáinkat önállóan elkülönítve shop-in shop rendszerben jelenítjük meg. Nálunk található az ország legnagyobb The North Face választéka is. Több, mint 250 féle lábbeli található nálunk különös tekintettel a Keen, Hanwag, Salomon és a The North Face márkákra. Tavasztól őszig tengeri és túrakajakokat, sit-on-top-okat kínálunk széles választékban, a Fjällräven G-1000-es anyagra pedig waxolási szolgáltatást nyújtunk.

Üzletünkben készpénzes és kártyás fizetés mellett lehetőség van utalvánnyal, illetve utalvány kártyával történő fizetésre.

 

Forgalmazott termékek

Sátor, hálózsák, hátizsák, túra és kemping felszerelés, tengeri és sit-on-top kajakok, kenuk, hegymászó és sziklamászó felszerelések, túracipők, túra ruházatok, jégmászó eszközök, utazási kiegészítők.

Főbb márkák

Keen,The North Face, Patagonia, Jack Wolfskin, Columbia, Hannah, Icebreaker, Helly Hansen, Fjallraven, Fundango, Heavy Tools, Tatonka, Marmot, Osprey, Hanwag, La Sportiva, Salomon, Teva, Petzl, Black Diamond, Primus, Therm-a-Rest, Buff, Trangoworld, Prana.

Kemping részleg

Áruházunk 500 nm-es galériáján található a kemping részlegünk,ahol rendkívül nagy választékban találhatók hátizsákok,sátrak,hálózsákok, kempingbútorok és utazási kiegészítők. Sátraink nagy része felállítva tekinthető meg. Itt találhatók még a tengeri és túrakajakok, a sit-on-top hajók és a kenuk.

© 2018 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK