Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Budaörs, Malomkő utca 7.

Boltunk nyitvatartási ideje az aktuális rendeletek alapján az alábbiak szerint módosult:
Hétfő - Vasárnap: 9.00 - 19.00

Az alábbi aktuális intézkedéseket vezettük be és feladatokat végezzünk el a biztonságos vásárlásért:

 • Boltunkat naponta többször szellőztetjük, fertőtlenítjük, különös figyelmet fordítunk a tisztaságra és dolgozóink egészségére
 • Az üzletbe csak akkor léphetsz be, ha a szádat és az orrodat maszkkal eltakarod
 • Boltunkban kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, kérjük használd rendszeresen vásárlás előtt és közben
 • Dolgozóink munka közben maszkot hordanak megelőzésképpen, valamint extra figyelmet fordítanak a higiéniai előírások (pl. gyakori kézfertőtlenítés) betartására

Mit tehetsz Te a biztonságos vásárlás érdekében?

 • Tartsd be az alapvető higiéniai szabályokat és hordj maszkot
 • Ügyelj a szükséges két méteres távolság megtartására az üzlet területén belül, sorban álláskor is
 • Fizetéshez használj kártyát, ha módodban áll

Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat: 09.00 - 19.00
Vasárnap: 09.00 - 19.00

Telefon: +36-23-500-306

Cím: 2040 Budaörs, Malomkő utca 7.
Térkép megtekintése

GPS: 47° 27 15.79 , 18° 58' 29.25

Email: budaors.iroda@mountex.hu

Bemutatkozó

Várunk szeretettel az ország legnagyobb túraboltjában! 1500 négyzetméteres üzlet földszintjén találhatóak a ruházati termékek és a lábbelik. Kiemelt ruházati márkáinkat önállóan elkülönítve shop-in shop rendszerben jelenítjük meg. Nálunk található az ország legnagyobb The North Face választéka is. Több, mint 250 féle lábbeli található nálunk különös tekintettel a Keen, Hanwag, Salomon és a The North Face márkákra. Tavasztól őszig tengeri és túrakajakokat, felfújható SUP-okat kínálunk széles választékban, a Fjällräven G-1000-es anyagra pedig waxolási szolgáltatást nyújtunk. Galériánkon Fjällräven Kanken hátizsákok nagy választékban kaphatók.

Üzletünkben készpénzes és kártyás fizetés mellett lehetőség van utalvánnyal, illetve utalvány kártyával történő fizetésre.

Új Patagonia shop-in shop: klassz design a fenntarthatóság jegyében, és kibővült árukészlettel várunk!

Patagonia

Patagonia

Kemping részleg

Áruházunk 500 nm-es galériáján található a kemping részlegünk,ahol rendkívül nagy választékban találhatók hátizsákok, sátrak, hálózsákok, kempingbútorok és utazási kiegészítők. Sátraink egy része felállítva tekinthető meg. Itt találhatók még a tengeri és túrakajakok, a felfújható SUP-ok.

Mountex Presszó

Kávézót nyitottunk budaörsi boltunk bejáratában. Térj be hozzánk és igyál egy jó kávét Magyarország első La Marzocco Leva X kávégépén a Kávékalmár által frissen pörkölt kávéból.

www.mountex.hu/presszo

Forgalmazott termékek

Sátor, hálózsák, hátizsák, túra és kemping felszerelés, hegymászó és sziklamászó felszerelések, túracipők, túra ruházatok, jégmászó eszközök, utazási kiegészítők, túrakajakok és felfújható SUP-ok.

Főbb márkák

Keen,The North Face, Patagonia, Jack Wolfskin, AKU, Columbia, Hannah, Icebreaker, Helly Hansen, Fjallraven, Heavy Tools, Tatonka, Marmot, Osprey, Hanwag, La Sportiva, Salomon, Teva, Petzl, Black Diamond, Therm-a-Rest, Buff, Trangoworld.

Családbarát szolgáltatások

Gondolunk a legksebbekre is! Babával is várunk a budaörsi áruházunkba, ahol pelenkázási lehetőséget biztosítunk a kismamáknak. Amennyiben tisztába szeretnéd tenni a gyermeked, kérjük jelezd bármelyik kollégánkak és a női mosdóban pillanatok alatt felállítjuk Nektek a pelenkázót. Az idősebb gyerekek pedig nagyszerűen lefoglalhatják magukat a játszósarkunkban, amíg a szülők vásárolnak.

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK