Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Túratippek

Túratippek

Túratippek egy alkalmazásban!

Több, mint 150 túratippünk van, hogy merre mozdulj ki! Különböző tájegységeken keresztül megismerheted milyen gyalogos túraútvonalak vezetnek keresztül Magyarországon. Találd meg a számodra legszebb területeket, és szerezz új élményeket!

Hogy miért jó ez az app?

Kezdő erdőjáróként, ha még ismeretlen az outdoor világ, barangolhatsz a feltöltött útvonalak között, vagy a különböző beállítási funkciók segítségével testreszabhatod a túrát, típusa (egyirányú- vagy körtúra), nehézségi fokozata és hossza szerint. A hagyományos túra térképekkel szemben könnyebben kezelhető, egyszerű és átlátható az alkalmazásunk felülete.

Természetesen érdemes odafigyelni az akkumulátor töltöttségi szintjére, ami aktív GPS használat során gyorsabban merül! Iphone és Android készülékekre mindenkinek számára ingyenes letölthető.

Karold fel egyik barátod, és fedezzétek fel Magyarország zöld területeit, nemzeti parkjait, mindamellett, hogy a túrázás során óvjuk és tisztán tartjuk a tájvédelmi körzeteket és magát a természetet!

Túratippek google play

Túratippek appstore

Túratippek google play

Túratippek appstore

© 2019 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK