Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
  • Termékek
  • Boltok
  • Fiók
  • Hírlevél
  • Kosár
    Kosár
  • Info

Mászócipők talpalása, javítása

A mászócipők különösen jól tapadó talpa, különösen a cipő orra és a lábujjak alatti része sokkal gyorsabban elkopik, mint szeretnénk. A felsőrész a legtöbb esetben továbbra is jó állapotban van és akár többször is  újratalpalható, egy új cipő áránál sokkal olcsóbban.

A modelltől és a kopottság mértékétől függően sok lehetőség van a javításra. Az erre szakosodott műhelyektől kérhetsz részleges, vagy teljes talpcserét, akár a körbegumizás megújítását vagy az elhasznált cipő fél-egy számmal történő szűkítését vagy tágítását is.

A Mountex nem végez vagy intéz mászócipő javíttatást, tájékoztatásként azonban közöljük két műhely elérhetőségét. Magyarországon a Lokit vállalja bármilyen típusú, márkájú mászócipő javítását: ragasztást, varrást, foltozást, vagy tépőzár-, és fűzőszem-cserét.

Egy másik, a mászók által közkedvelt cipészcég a csehországi Restday, akik mászócpő talpaláson és felújításon túl nagyon sok bakancsmárka javítását is vállalják.

© 2022 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK