Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

#szabadbanszabadon

#szabadbanszabadon

#szabadbanszabadon – Mozgalom a fenntarthatóbb jövőért

Kereskedelmi cégként nem csak a környezetünkért vagyunk felelősek, de vásárlóinkért és követőinkért is, ezért arra bíztatunk mindenkit, beleértve vásárlóinkat és azokat is, akik nem nálunk vásárolnak, partnereinket, természetkedvelőket, időseket és fiatalokat, szervezeteket, hogy csatlakozz TE is a Mountex #SZABADBANSZABADON mozgalmához.
Amikor teheted menj ki Te is szabadba, élvezd a természet közelségét annak minden előlényével és csodájával együtt. Kalandozás közben ügyelj a csendre, és a tisztaságra. Ha van kedved, készíts egy számodra kedves fotót, és oszd meg a közösségi oldalaidon a #szabadbanszabadon hashtaggel, hogy lássuk hányan vagyunk, akik hasonló értékeket képviselnek.
Hiszünk abban, hogy a természetet nem kihasználni kell, hanem együtt élni vele, hiszen természet nélkül mi sem tudjuk fenntartani jelenlegi életmódunkat. Hiszünk abban, hogy ezzel a szemlélettel nem vagyunk egyedül, MUTASD MEG, te melyik sorba állsz be?!

#szabadbanszabadon

#szabadbanszabadon

Miért fontos a TE egyéni döntésed? – A felelősség mindannyiunké, a választás a tied!

Az elmúlt években egyre gyakrabban és drasztikusabban mutatkozik meg, így mindannyian érzékeljük, hogy az emberiség milyen negatív hatással van a környezetére. Már nem kérdés, hanem tény, hogy ezt a tendenciát követve a Földdel együtt a saját jövőnk is súlyos veszélybe került.
Ebből vannak dolgok, amikre sajnos nincsen közvetlen ráhatásunk. Ilyen például az időjárás, földművelés, kitermelés, nagyvállalatok működése, politikai döntések, kereskedelmi cégek reklám tevékenysége, stb… Mielőtt a válladat megrántva azt mondanád, hogy „én vásárlóként úgysem tehetek semmit”, jusson eszedbe az az apró, de annál fontosabb dolog, ami a TE kezedben van: A VÁLASZTÁS.
Választhatsz, hogy rövid, vagy hosszútávban gondolkozol, legyen szó bármilyen tettedről az életben. Hiszen minden, amit most teszel, hatással van a saját és környezeted jövőjére is. Felelősséggel tartozol magadért, a döntéseidért, a saját jövődért, a gyerekeid jövőjéért és a környezetedért egyaránt abban a percben is, amikor bent állsz a boltban kezedben egy termékkel, úgyhogy fontold meg jól hogy mi mellett döntesz.

Mit tehetsz a fenntarthatóbb jövőért vásárlóként?

 1. NE VÁSÁROLJ olyan termékeket feleslegesen, amelyekre NINCSEN SZÜKSÉGED, csak azért mert olcsó.
 2. Ha új felszerelésre van szükséged, a rövid élettartamú, silány termékek helyett VÁLASZD a tartós, minőségi, lehetőleg fenntartható és etikus forrásból származóakat.
 3. Ha felszerelésed megsérül, NE DOBD KI, amíg az JAVÍTHATÓ, hozd el Javítósarkunkba és hosszabbítsd meg az élettartamát.
 4. MUTASS PÉLDÁT másoknak, tanítsd meg gyermekeidnek milyen lépéseket tehetnek ők is a fenntarthatóbb jövőért.
 5. Figyelj a környezetedre, ne szemetelj, és élj úgy, hogy minél kisebb legyen ökológiai lábnyomod a Földön
 6. CSATLAKOZZ a Mountex mozgalomhoz, MENJ KI A TERMÉSZETBE és mutasd meg mindenkinek, hogy te melyik sorba állsz be! - használd a #szabadbanszabadon hashtaget, lássuk hányan tették meg az első lépést velünk!

Használd a #szabadbanszabadon logót, ha túrázol, mászol, biciklizel vagy egyszerűen csak megízleled a szabadság érzését kint a természetben!
Legyél minél többet kint, legyél minél többet a #szabadbanszabadon!

 

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK