Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Szállítási információk

Szállítási határidő: a termékek elérhetőségétől függően általában 2-4 munkanap. A rendelés kézbesítése hétköznapokon történik, legtöbbször 8.00 és 17.00 óra között.

Szállítás költsége: 

 • 15.000 Ft alatt: 990 Ft
 • 15.000 Ft felett: 0 Ft
 • Kajakok, kenuk, evezőlapátok: 180 Ft/km (példa: Budaörs kiindulóponttól 100km-es távolságra szállítás, 18 000 Ft bruttó szállítási költséggel jár)

Egyedi szállítási költség esetén a rendelés leadása után kollégánk fog jelentkezni a szállítási költségekkel kapcsolatosan, a rendelés véglegesítéséről természetesen ez után dönthetsz.

Házhozszállítás:

A rendelés leadását követően értesítést küldünk a kiszállítás várható idejéről, majd a csomagokat a GLS szállítja házhoz.

FOXPOST csomagautomata

Országosan már több mint 100 FOXPOST csomagautomata található. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST SMS-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni utánvét esetén. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Csomagodat az átvételtől számított 14 napig teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül elállás vagy csere esetén (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

GLS CsomagPont

Több mint 650 magyarországi CsomagPonton veheted át megrendelt termékeidet. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával. Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethetsz számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza. A GLS CsomagPont keresőben megtalálod az adott üzlet elérhetőségét, nyitvatartási idejét és pontos címét.

Bolti átvétel:

Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni a megrendelt termékeket valamelyik üzletünkben, kérjük a rendelésed leadása során ezt megjegyzésként jelezd. Kollégáink értesítenek a termékek boltba érkezéséről, ezt megelőzően nem tudjuk garantálni az átvételt. A bolti átvétel nem jár szállítási költséggel. A termékeket az értesítéstől számítva 5 napig tudod átvenni. Bolti átvétel esetén választhatod a „fizetés bankkártyával” opciót, amennyiben online szeretnéd előre kiegyenlíteni a vásárlásodat, vagy a „fizetés utánvéttel futárnál” opciót, amennyiben személyesen az üzletben szeretnél fizetni.

Rendelés követése:

Amennyiben regisztrálva vagy, rendelésed státuszát és várható kiszállítási idejét a Mountex Online Fiókodba belépve, a Rendelés követése és rendelési előzmények menüpontban követheted.


Nemzetközi szállítások

Romániába, Szlovákiába és Csehországba szállítunk ki megrendeléseket az alábbi webáruházakból.

Egyéb országba történő megrendelés a www.mountex.hu oldalon leadva lehetséges, melynek minden esetben a GLS által meghatározott egyedi szállítási költsége van, amivel a rendelés leadása után kollégánk fog jelentkezni. Rendelésed véglegesítéséről természetesen ezután is dönthetsz.

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK