Hírlevél feliratkozás

Minden mezőt tölts ki:

Keresztnév:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
Ha nem teszel pipát a négyzetbe, nem tudunk tovább menni.
 • Termékek
 • Boltok
 • Fiók
 • Hírlevél
 • Kosár
  Kosár
 • Info

Szállítási információk

Szállítási határidő: a termékek elérhetőségétől függően általában 2-4 munkanap. A rendelés kézbesítése hétköznapokon történik, legtöbbször 8.00 és 17.00 óra között.

Szállítás költsége: 

 • 15.000 Ft alatt: 990 Ft
 • 15.000 Ft felett: 0 Ft
 • Kajakok, kenuk, evezőlapátok: 180 Ft/km (példa: Budaörs kiindulóponttól 100km-es távolságra szállítás, 18 000 Ft bruttó szállítási költséggel jár)

Egyedi szállítási költség esetén a rendelés leadása után kollégánk fog jelentkezni a szállítási költségekkel kapcsolatosan, a rendelés véglegesítéséről természetesen ez után dönthetsz.

Házhozszállítás:

A rendelés leadását követően értesítést küldünk a kiszállítás várható idejéről, majd a csomagokat a GLS szállítja házhoz.

FOXPOST csomagautomata

Országosan már több mint 100 FOXPOST csomagautomata található. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST SMS-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni utánvét esetén. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Csomagodat az átvételtől számított 14 napig teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül elállás vagy csere esetén (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

GLS CsomagPont

Több mint 650 magyarországi CsomagPonton veheted át megrendelt termékeidet. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át érvényes személyi okmány bemutatásával. Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethetsz számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza. A GLS CsomagPont keresőben megtalálod az adott üzlet elérhetőségét, nyitvatartási idejét és pontos címét.

Bolti átvétel

Ha személyes átvételt szeretnél kérni, a rendelés leadásakor az 'Átvétel, szállítás' menüponton belül lehetőséged van kiválasztani a bolti átvételt, valamint azt, hogy melyik boltban szeretnéd átvenni. Amennyiben ezt az opciót választod, online bankkártyás vagy banki átutalásos kiegyenlítésre nincs lehetőséged, csak az átvételkor személyesen készpénzzel vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni a rendelésed összegét! Amint a kívánt boltba átért a rendelésed, kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot. Az átvételnél a rendelés visszaigazoló e-mailben kapott rendelésazonosító alapján tudják majd kasszás kollégáink beazonosítani a rendelésed, ezért ezt mindenképpen hozd magaddal!
Bolti átvétel esetén a rendelésben visszaigazolt árak érvényesek! Megrendelésedet a boltba érkezéstől (vagyis a bolti telefonos értesítéstől) számított 5 munkanapig veheted át!
Az üzletek címeit a weblapon található 'Boltok', illetve 'Kapcsolat' menüpont alatt érheted el. A termék személyesen és meghatalmazott útján is átvehető.

Rendelés követése

Amennyiben regisztrálva vagy, rendelésed státuszát és várható kiszállítási idejét a Mountex Online Fiókodba belépve, a Rendelés követése és rendelési előzmények menüpontban követheted.


Nemzetközi szállítások

Romániába, Szlovákiába és Csehországba szállítunk ki megrendeléseket az alábbi webáruházakból.

Egyéb országba történő megrendelés a www.mountex.hu oldalon leadva lehetséges, melynek minden esetben a GLS által meghatározott egyedi szállítási költsége van, amivel a rendelés leadása után kollégánk fog jelentkezni. Rendelésed véglegesítéséről természetesen ezután is dönthetsz.

© 2021 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

HU / RO / SK